Υποχωρει σε ολη την χωρα το κυμα καυσωνα

10:01 15/6/2012 - Πηγή: Fimotro
Αίθριο καιρό στις περισσότερες περιοχές, με πιθανότητα σποραδικών βροχών κυρίως στα βόρεια ορεινά, προβλέπει για σήμερα, Παρασκευή, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέχρι 7 μποφόρ στα πελάγη. Μικρή...
πτώση της θερμοκρασίας στα ανατολικά.
Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος. Λίγες νεφώσεις θα αναπτυχθούν στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι-βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια η μέγιστη θερμοκρασία
θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος, με πιθανότητα σποραδικών όμβρων κυρίως στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 33 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός στα δυτικά θα είναι γενικά αίθριος. Στις ανατολικές περιοχές αναμένονται τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα σποραδικών όμβρων κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις αναμένονται τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά όπου ενδέχεται να βρέξει πρόσκαιρα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 33 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλία και την ανατολική Στερεά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά όπου ενδέχεται να βρέξει. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 34 βαθμούς Κελσίου.
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 32 και στη νότια Κρήτη έως 34 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 35 βαθμούς Κελσίου.
Keywords
Τυχαία Θέματα