Υπο διαμορφωση η απαντηση της κυβερνησης στην κομισιον για τα εας...

23:32 9/9/2013 - Πηγή: Fimotro
Υπό διαμόρφωση είναι η απάντηση της κυβέρνησης στην Κομισιόν σχετικά με το μέλλον των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων. «Είμαστε σε κοινή...
γραμμή με το υπουργείο Οικονομικών για τα ΕΑΣ και έως την Παρασκευή θα έχουμε την απάντηση της κυβέρνησης στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή» δήλωσε υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου Εθνικής 'Άμυνας, αμέσως μετά τη σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών, του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα με την αναπληρώτρια υπουργό Εθνικής
'Άμυνας Φώφη Γεννηματά.
Ως γνωστόν, η τρόικα έχει απορρίψει την πρόταση της κυβέρνησης για αναδιάρθρωση εν λειτουργία και έχει ζητήσει μέσω email να μπει «λουκέτο» στις ΕΑΣ, ΕΛΒΟ και ΛΑΡΚΟ, με «την αποζημίωση των εργαζομένων να μην υπερβαίνει τα νόμιμα όρια».
Αυτήν την ώρα, πραγματοποιείται σύσκεψη του κ. Στουρνάρα με τον υφυπουργό Περιβάλλοντος, Ασημάκη Παπαγεωργίου, για τη ΛΑΡΚΟ.
Σύμφωνα με εργαζόμενους, η πρόταση του υπουργείου ειναι να δημιουργηθεί ένας ενιαίος αμυντικός τομέας, στον οποίο θα μείνουν 500 και 300 θα φύγουν με εθελούσια, κάτι που οι εργαζόμενοι στα ΕΑΣ δεν το δέχονται.
Πηγή : naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ
Keywords
Τυχαία Θέματα