''υπαρχει θεμα με τον στουρναρα''...

18:00 11/5/2015 - Πηγή: Fimotro
Την αυστηρή στάση του πρωθυπουργού απέναντι στο διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα,...
εξήγησε, με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9,84, ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Νίκος Βούτσης.

Υπάρχει θέμα «εάν πραγματικά έχει κάνει (σ.σ. ο κ. Στουρνάρας) κάθε προσπάθεια ή δεν την έχει κάνει -και αυτό το ξέρουν οι
στενοί οικονομικοί επιτελείς της κυβέρνησης-, για να βρεθούν οι πόροι που θα μπορούσαν να δώσουν μία ανάσα στη χώρα, αυτό το δεκαπενθήμερο ή αυτούς τους μήνες. Αυτό δεν είναι ανακοινώσιμο. Εκεί φαίνεται πως υπάρχει ένα πρόβλημα» είπε ο κ. Βούτσης.

Και συνέχισε: «Αν δεν έχει γίνει από την πλευρά του και μεθαύριο διαπιστώσουμε ότι υπήρχαν άλλες δύο ή τρεις δυνατότητες για μεγάλα ποσά, που ενδεχομένως θα μπορούσαν να δώσουν μία μεγαλύτερη άνεση και ευχέρεια για τους χειρισμούς της κυβέρνησης. Εάν υπάρχουν και κάποιες δυνατότητες που τις ξέρει ο ίδιος και δεν τις γνωρίζουμε, αυτό που είπε ο κ. Βαρουφάκης ήταν σημαντικό, ότι ζήτησε τις λίστες και όλα τα στοιχεία σε σχέση με τα δάνεια των ομίλων και άλλα πράγματα και στα οποία υπάρχει μία γραφειοκρατική καθυστέρηση -για να μην πω και άρνηση».
Keywords
Τυχαία Θέματα