ΥΠ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ : ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΘΕΣΙΝΟΥΣ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ

10:36 12/5/2011 - Πηγή: Fimotro
Στην διενέργεια έρευνας σχετικά με τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας και τον τραυματισμό ενός πόλιτη,στην πορεία της 11ης Μαΐου προχωρά η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας. Όπως δήλωσε...
ο υφυπουργός ΠτΠ κ. Μ. Όθωνας η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, αλλά και η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας θα εξαντλήσει κάθε δυνατότητα για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης του τραυματισμού του
Ιωάννη Καυκά.
Επίσης, τόνισε, δόθηκε άμεσα η εντολή και διεξάγεται ουσιαστική και σε βάθος έρευνα, η οποία γίνεται από την πρώτη στιγμή παρουσία αρμόδιου Εισαγγελέα, αλλά και Ιατροδικαστή της αντίστοιχης Υπηρεσίας του Υπουργείου Δικαιοσύνης.
Έρευνα και απόδοση ευθυνών για ενδεχόμενη υπέρμετρη και αλόγιστη χρήση βίας σε όποιες και όσες περιπτώσεις αυτή στοιχειοθετείται, ανεξάρτητα από τη συσχέτισή τους με το συγκεκριμένο περιστατικό.

Υπάρχει από πλευράς της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη συστηματική παρακολούθηση και συνεχής έλεγχος για την εξέλιξη της έρευνας και θα υπάρξει απόδοση ευθυνών χωρίς δισταγμούς και εκπτώσεις.
Keywords
Τυχαία Θέματα