Βρηκε την ευκαιρια και η ξουλιδου να βγαλει τα απωθημενα της για τους ανελ

14:10 24/9/2015 - Πηγή: Fimotro
ΕΥΘΕΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ Δ. ΚΑΜΜΕΝΟΥ
Σε κατά μέτωπο επίθεση στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο προχώρησε σήμερα η Σταυρούλα Ξουλίδου, κατηγορώντας τον ότι γνώριζε για τις ρατσιστικές αναρτήσεις του...
Δημ. Καμμένου, καθώς και ότι της οφείλει εξηγήσεις για τη μη υπουργοποίησή της.
«Καρφιά»
Ξουλίδου για Καμμένο: Ηξερε για τον Δημήτρη, περιμένω εξηγήσεις για μένα
«Ήταν γνωστές οι αναρτήσεις του στο ''Πόρτα-Πόρτα''. Προσωπικά τις γνώριζα, αλλά όλοι τις ξέραμε. Θα έπρεπε να τις γνωρίζει και ο πρόεδρος. Ο Δημήτρης Καμμένος ήταν απομονωμένος από την υπόλοιπη κοινοβουλευτική ομάδα, το είχε επιλέξει ο ίδιος» είπε η κ. Ξουλίδου, μιλώντας το πρωί στα Παραπολιτικά Fm.

Πρόσθεσε δε ότι οι απόψεις του Δημήτρη Καμμένου έχουν κάνει κακό στους ΑΝΕΛ και στον Πάνο Καμμένο και αποτέλεσαν βασική αιτία που ο περισσότερος κόσμος κρίνει το κόμμα ως κομμάτι της ακροδεξιάς και παραδέσθηκε πως το θέμα του, αν και έπρεπε να συζητηθεί εκτενώς μέσα στο κόμμα, κάτι τέτοιο δεν συνέβη, καθώς προηγούνταν άλλα ζητήματα όπως η ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης.
Ερωτηθείσα για το αν ο Δημ. Καμμένος ενδέχεται να ανεξαρτητοποιηθεί και να πάψει να στηρίζει την κυβέρνηση, επισήμανε πως δεν γνωρίζει τι προτίθεται να κάνει, πάντως είναι αναφαίρετο δικαίωμά του να παραμείνει βουλευτής.
Keywords
Τυχαία Θέματα