Βρηκαν το οπλοστασιο των ληστων των ελ.τα στην πρεβεζα...

17:11 12/6/2014 - Πηγή: Fimotro
Στα ίχνη σπείρας ιδιαίτερα επικίνδυνων κακοποιών με βαρύ οπλισμό οδηγεί η εξιχνίαση της ληστείας που έγινε προ ημερών στα ΕΛ.ΤΑ. Καναλακίου Πρέβεζας,...
μετά τη σύλληψη ενός 28χρονου Αλβανού κατά τη διάρκεια καταδίωξης από δυνάμεις της Ε.Κ.Α.Μ. και τον εντοπισμό του οπλοστασίου που είχε μαζί του.

Σε μια επιχείρηση που θύμιζε το κυνηγητό του Μάριον Κόλα και των υπόλοιπων Αλβανών δραπετών, το αυτοκίνητο διαφυγής των δραστών εντοπίστηκε το βράδυ της Τρίτης στην παλιά εθνική οδό Ιωαννίνων-Ηγουμενίτσας
και καταδιώχθηκε. Οι δυο επιβάτες το εγκατέλειψαν και ο ένας κατάφερε να εξαφανιστεί, αλλά ο 28χρονος συνελήφθη σε δασώδη περιοχή της Κληματιάς Ιωαννίνων.

Στο αυτοκίνητο -που ανήκει σε 38χρονο Έλληνα ο οποίος αναζητείται- βρέθηκαν δύο πολεμικά τυφέκια Καλάσνικοφ με τρεις γεμιστήρες, ένα πιστόλι διαμετρήματος 0.22 mm με γεμιστήρα, δύο χειροβομβίδες αμυντικού τύπου F1 και δύο πυροκροτητές. Τα όπλα εστάλησαν για βαλλιστική εξέταση ενώ ο νεαρός κακοποιός, που είχε αποφυλακιστεί πριν από έξι μήνες από τις φυλακές Ναυπλίου αφού εξέτισε ποινή κάθειρξης για ληστεία που έγινε το 2009 στην Αθήνα, αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.
Keywords
Τυχαία Θέματα