Βοριδης...​​​​διαψευδ​ει δημοσιευμα​τα που τον βλεπουν ως διαδοχο στην ν.δ.

17:45 11/5/2012 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Νίκος Κούτρικας
Δημοσιογράφος ΕΣΗΕΑ
Αγαπητό Fimotro,
Τα οικονομικά... και η αποτελεσματική διαχείριση τους μέσα στο περιβάλλον που ζούμε είναι ο κύριος στόχος και προτεραιότητα του...
Υπ. Μεταφορών Μ.Βορίδη ο οποίος μάλιστα θεωρεί ότι η διαχείρισή της κρίσης που προτείνει ο Α. Σαμαράς του δίνει την εντολή για την μεθολογία διαχείρισής τους και κανένας άλλος αφού τελευταία δέχεται επίθεση για διαφορετική ερμηνεία και διαψεύδει κατηγορηματικά σχετικά δημοσιεύματα!
Έτσι διευκρινίζει ότι:
1ον
Είναι ενοχλημένος από όσους τον βλέπουν ως διάδοχο!
2ον Η Ν.Δ. έχει πρόεδρο τον Αντώνη Σαμαρά.
3ον Διαψεύδει κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα που τον φέρουν να διεκδικεί την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας!
4ον Ως μοναδική του έννοια είναι η άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση της κρίσης και σε καμία περίπτωση η υπονόμευση και το σημαντικό έργο που έχει αναλάβει ο Αντώνης Σαμαράς.
5ον Τέτοιου είδους «εκτιμήσεις» μπορούν να προέρχονται μόνον από εκείνους που επιδιώκουν την αποδιοργάνωση και αποδόμηση της Νέας Δημοκρατίας και τον αποπροσανατολισμό της από τον βασικό στόχο που δεν είναι άλλος από το να οδηγήσει την χώρα στην έξοδο από την κρίση.
Πολιτικός... βλέπετε αμέσου δράσεως ο Βορίδης δεν αφήνει περιθώρια σε τίποτα επικοινωνιακά το κατέχει βλέπετε καλά το παιχνίδι αυτός και οι συνεργάτες του στο υπουργείο!
Keywords
Τυχαία Θέματα