Βολφγκανγκ σοιμπλε: "η ελληνικη κυβερνηση εχει σημειωσει... αξιοσημειωτη προοδο"

09:51 5/7/2013 - Πηγή: Fimotro

Γράφει ο Νίκος Κούτρικας
Οικονομικός Συντάκτης ΕΣΗΕΑ
Αγαπητό Fimotro,
O Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε τόνισε για στην Ελλάδα ότι έχει σημειωθεί πρόοδος από την... κυβέρνηση Σαμαρά στον τομέα των... μεταρρυθμίσεων.Ο κ. Σόιμπλε, αναφερόμενος στη χώρα μας κατά τη διάρκεια ...
"τελετής
στο Βερολίνο" για τη σύναψη συμφωνίας ανάμεσα στη Γερμανική και την Ισπανική αναπτυξιακή τράπεζα τόνισε, σύμφωνα με το Reuters, ότι ..."είναι βέβαιος ότι έκθεση της τρόικας θα είναι θετική".

Πρόσθεσε επίσης πως η κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά έχει σημειώσει... «αξιοσημείωτη πρόοδο» στο μέτωπο των... μεταρρυθμίσεων.

Ο κ.Σόιμπλε απέρριψε σήμερα τους φόβους ότι μπορεί να επανακάμψει η κρίση στην ζώνη του ευρώ εν μέσω της πολιτικής αναστάτωσης στην Πορτογαλία και των πιέσεων στην Ελλάδα, λέγοντας ότι το... ευρώ είναι ανθεκτικό σε τέτοιου είδους καταστάσεις σε ...μεμονωμένες χώρες και τόνισε...Πιστεύω ότι το ευρώ θεωρείται τόσο σταθερό από τις χρηματαγορές που ακόμη και πολιτικά ζητήματα σε μεμονωμένες χώρες, οι οποίες προκύπτουν πάντα στις δημοκρατίες, δεν σημαίνουν μια κρίση για το ευρώ!

Άραγε λέμε εμείς πόσο επηρέασε η... φωτογραφία Μέρκελ Σαμαρά;

Σας ευχαριστώ...
Keywords
Τυχαία Θέματα