Βολες πασοκ εναντιον τσιπρα για τον σκαραμαγκα...

21:47 8/10/2013 - Πηγή: Fimotro
Επίθεση κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ, με αφορμή την επίκαιρη ερώτησή του περί του ζητήματος των ναυπηγείων του Σκαραμαγκά...

Σύμφωνα με το ΠΑΣΟΚ, ο κ. Τσίπρας «φαίνεται ότι θέλει να επαναλάβει το πρόσφατο σφάλμα
του όταν επισκέφθηκε τον Σκαραμαγκά, χωρίς να συναντηθεί με τους εργαζομένους, προσπαθώντας να χρησιμοποιήσει την υπόθεση αυτή για να κάνει μία ακόμη εμπαθή επίθεση κατά του ΠΑΣΟΚ».
Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πληροφορηθεί ότι η μόνη οργανωμένη προσπάθεια απεμπλοκής του ζητήματος της αμυντικής βιομηχανίας της χώρας και της ναυπήγησης των υποβρυχίων στο Σκαραμαγκά ήταν το 2010, η οποία οδήγησε στην υπογραφή νέας συμφωνίας, επιτρέποντας στο Πολεμικό Ναυτικό να αποκτήσει ένα υποβρύχιο και την κυριότητα άλλων τριών, η κατασκευή των οποίων είχε σχεδόν ολοκληρωθεί, χωρίς όμως να έχουν περιέλθει στην κυριότητα του ελληνικού Δημοσίου.
«Ο κ. Τσίπρας θέλει πραγματικά μια λύση για τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά; Θέλει να διασωθεί η ναυπηγοεπισκευαστική βιομηχανία;
Θέλει να διασωθούν οι θέσεις εργασίας και να ολοκληρωθεί το εξοπλιστικό πρόγραμμα του Πολεμικού Ναυτικού ή θέλει στην πραγματικότητα να δημιουργήσει τις πολιτικές προϋποθέσεις του αδιεξόδου πάνω στο οποίο επενδύει για όλα τα θέματα;» αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Όπως επισημαίνεται, αν ο κ. Τσίπρας έχει κάποια απορία, μπορεί να προστρέξει στα πρακτικά της Βουλής και της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής η οποία είναι αρμόδια για τα εξοπλιστικά προγράμματα του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.
Τότε, όπως τονίζεται από το ΠΑΣΟΚ, θα αντιληφθεί ότι για πρώτη φορά στα χρονικά όλα έγιναν σε εκτέλεση νομοθετικών ρυθμίσεων με απόλυτη διαφάνεια και πλήρη συμμετοχή της Βουλής σε όλες τις φάσεις της διαδικασίας.
Συνεχίζοντας, το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ χαρακτηρίζει προσφιλές άθλημα του ΣΥΡΙΖΑ την συκοφαντία, η οποία δεν οδηγεί πουθενά, παρά μόνο στον ευτελισμό και την υπονόμευση της πολιτικής, τη στιγμή που όλες οι πολιτικές δυνάμεις έχουν καθήκον να προστατέψουν την αξιοπιστία των δημοκρατικών και κοινοβουλευτικών θεσμών.
«Αλλά αυτό δυστυχώς δεν το κατανοεί ο ΣΥΡΙΖΑ που βάζει στο ίδιο επίπεδο τη μάχη κατά του ναζισμού της Χρυσής Αυγής και τη μάχη κατά της κυβέρνησης συνεργασίας και ιδίως κατά του ΠΑΣΟΚ», καταλήγει η ανακοίνωση.
Πηγή : naftemporiki.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα