Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της ανταλλαγής των πυροβολισμών στον άγιο παντελεήμονα

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Δευτέρας στην αστυνομία όταν ενημερώθηκε για περιστατικό με πυροβολισμούς στο κέντρο της Αθήνας.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε ένας μοτοσικλετιστής ο οποίος οδηγώντας το μηχανάκι του κινούμενος στην πορεία του, ξαφνικά δέχεται ένα πυροβολισμό στο αριστερό πόδι, παρατάει το δίκυκλο και τρέχει κουτσαίνοντας να καλυφθεί.

Σε βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή των πυροβολισμών που έφερε στη δημοσιότητα ο ΣΚΑΪ φαίνεται καθαρά ο τρόμος που επικρατεί στους ανθρώπους

από τους πυροβολισμούς που πέφτουν στην γειτονιά και τους ανυποψίαστους πολίτες που τρέχουν να σωθούν.

Το περιστατικό έγινε μέρα μεσημέρι και στη μέση το δρόμου στην οδό Αγίου Μελετίου.

Στο βίντεο από κάμερα ασφαλείας διακρίνονται διερχόμενοι περαστικοί και εποχούμενοι που προσπαθούσαν να φύγουν από το σημείο, ωστόσο ένας οδηγός μοτοσικλέτας δεν τα κατάφερε, καθώς τον βρήκε αδέσποτη σφαίρα.

Στο βίντεο διακρίνονται κάποιοι από τους δράστες, οι οποίοι έρχονται στα χέρια πάνω στην οδό της Αγίου Μελετίου ενώ η κυκλοφορία έχει διακοπεί λόγο των πυροβολισμών και το μηχανάκι του τραυματισμένου οδηγού να βρίσκεται στη μέση του δρόμου.

Μάλιστα, οι αντίπαλες συμμορίες αντάλλασαν πυροβολισμούς για αρκετή ώρα πριν φτάσει η ΕΛΑΣ.

The post Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της ανταλλαγής των πυροβολισμών στον Άγιο Παντελεήμονα appeared first on Fimotro.

Keywords
Τυχαία Θέματα