Βενιζελος gate: πληρης επιβεβαιωση του fimotro και του insider

09:20 21/1/2013 - Πηγή: Fimotro

Γράφει ο Insider
Στο αναλυτικότατο ρεπορτάζ της Μαίρης Μπενέα για τα νεα στοιχεία που προκύπτουν από την δισέλιδη εκτύπωση μεταβολών του πρωτοτύπου USB stick η οποία περιλαμβάνεται στη δικογραφία της Λίστας... Λαγκάρντ που διαβιβάστηκε προχθές στη Βουλή (εδώ) αναφέρεται επί λέξει:
"Η αντιγραφή, που αφορά και τον κ. Διώτη, εντοπίζεται ότι έγινε το μεσημέρι της 8ης
Ιουλίου 2011, στις 2 και 3 λεπτά. Κατά συγκυρία, την ώρα που δημιουργήθηκε το αντίγραφο, γινόταν και η σύσκεψη με τους κ. Διώτη και Βενιζέλο υπό τον Γ. Παπανδρέου, στην οποία, κατά δήλωση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ουδέποτε ενημερώθηκε για την ύπαρξη λίστας.
...Η αντιγραφή όλων των αρχείων φαίνεται ότι έχει γίνει ταυτόχρονα το μεσημέρι της 8ης Ιουλίου 2011, στις 2 και 3 λεπτά."

Τι έγραφε το Fimotro στις 14.1.12 με τίτλο "Λίστα Λαγκάρντ: Ώρα να κληθούν και άλλοι μάρτυρες" (εδώ)
"Να δούμε λοιπόν το σκηνικό. Συνάντηση του Ιωάννη Διώτη με Ευάγγελο Βενιζέλο και Γιώργο Παπανδρέου στις 8 Ιουλίου του 2011:
Ερχεται η συζήτηση στη Λίστα Λαγκάρντ, ο Ιωάννης Διώτης έχει μαζί του το USB stick, Γιώργος Παπανδρέου και Ευάγγελος Βενιζέλος εκφράζουν την επιθυμία να πάρουν από ένα αντίγραφο για να "εποπτέυσουν καλύτερα την εξέλιξη της υπόθεσης" και να "εξετάσουν άλλους τρόπους χρήσης του υλικού", αφού ο Διώτης λέει ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί νόμιμα.
Με δεδομένη την εξαρχής εμπλοκή της ΕΥΠ, θα μπορούσε ο Ιωάννης Διώτης να αρνηθεί; προφανώς όχι.
Το USB stick λοιπόν παραδίδεται εκείνη την ώρα από τον Ιωάννη Διώτη σε κάποιον άνθρωπο είτε του Γιώργου Παπανδρέου είτε του Ευάγγελου Βενιζέλου, με σκοπό να δημιουργήσει επιτόπου άλλα δύο αντίγραφα, ώστε να επιστραφεί το ένα από τα τρία στον Διώτη."
...

ΤΙ ΕΙΠΑΤΕ, ΑΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΜΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ; ε, οι πιστοί αναγνώστες του Fimotro και του Insider ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ.
Να υπενθυμίσουμε λοιπόν δύο επισημάνσεις από αυτό το άρθρο που θεωρούμε καίριες:
"Μήπως λοιπόν ήρθε η ώρα να κληθουν άμεσα να καταθέσουν οι συνεργάτες του Ευάγγελου Βενιζέλου και του Γιώργου Παπανδρέου, όπως ακριβώς κλήθηκαν και οι συνεργάτες του Γιώργου Παπακωνσταντίνου;
Μαξίμου, ξανακοιτάξτε μήπως έχετε υποτιμήσει το θέμα της παράνομης συγκέντρωσης προσωπικών δεδομένων με σκοπό την οικονομική ωφέλεια προς τρίτους, κάποιους δηλαδή από τους συμπεριλαμβανόμενους στη Λίστα Λαγκάρντ. Ειδικά για την περίοδο που το USB Stick ήταν στο ... σπίτι του Ευάγγελου Βενιζέλου. Γιατί αν το αναδείξει πρώτη η Ζωή, κλάφτα... Κωνσταντόπουλε!!!"
Keywords
Τυχαία Θέματα