Βενιζελος : δεν υπαρχει διαπραγματευση αλλα παιχνιδι εντυπωσεων!!!

08:27 3/2/2015 - Πηγή: Fimotro
ΟΛΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΑ ΕΙΔΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟΝ ENIKOS...
Για παιχνίδι εντυπώσεων και όχι διαπραγμάτευση έκανε λόγο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αναφερόμενος στις επαφές του πρωθυπουργού και του οικονομικού...
επιτελείου με ευρωπαίους εταίρους. Ο E. Βενιζέλος υποστήριξε πως δεν μπορεί να υλοποιηθεί το πρόγραμμα της
Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά σημείωσε πως «έχουμε υποχρέωση να στηρίξουμε τη νέα κυβέρνηση ιδίως στην διεθνή δραστηριότητα της» και «προς τα έξω πρέπει να είμαστε ενωμένοι».
«Θέλω να είμαστε σοβαροί, οργανωμένοι, συστρατευμένοι και να πάμε τη χώρα στην έξοδο από το μνημόνιο, στην ομαλότητα. Δεν θέλω να αποτύχει η κυβέρνηση. Εμείς θέλουμε να υπάρχει εθνική στρατηγική και εθνική συναίνεση» είπε ο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σε τηλεοπτική συνέντευξή του στο Star και τον Νίκο Χατζηνικολάου χθες το βράδυ....
Ειδικότερα, ο Ε. Βενιζέλος ανέφερε ότι πρέπει να φύγουμε από το μνημόνιο και όχι να το παρατείνουμε, να περάσουμε στην προληπτική πιστωτική γραμμή και να πάμε και σε προληπτικό πρόγραμμα του ΔΝΤ. Είπε ότι «έχουμε υποχρέωση να στηρίξουμε τη νέα κυβέρνηση ιδίως στην διεθνή δραστηριότητα της» και ότι «προς τα έξω πρέπει να είμαστε ενωμένοι». Ο Ε. Βενιζέλος υποστήριξε ότι δεν μπορεί να υλοποιηθεί το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ και εκτίμησε ότι η νέα κυβέρνηση θα αποκτήσει πολύ γρήγορα συνείδηση της ευθύνης της, θα κάνει στροφή και θα έρθει στον άξονα της εθνικής στρατηγικής που έχει πει το ΠΑΣΟΚ.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δήλωσε, επίσης, ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει διαπραγμάτευση, αλλά ένα «παιχνίδι εντυπώσεων» και επαφές περιφερειακού χαρακτήρα. «Όλα αυτά είναι προκαταρκτικά, δεν έχουμε μπει στο κυρίως θέμα» είπε και σημείωσε ότι ακόμα δεν έχει γίνει επαφή με το ΔΝΤ.
Keywords
Τυχαία Θέματα