Βελτιωνεται σταδιακα ο καιρος

12:14 22/1/2013 - Πηγή: Fimotro

Παροδική επιδείνωση του καιρού προβλέπεται, αφού σήμερα Τρίτη οι νεφώσεις θα αυξηθούν και στα δυτικά θα σημειωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες, ωστόσο τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν... δυτικοί μέχρι 7 μποφόρ, αλλά η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. Στην Αττική θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις που κατά διαστήματα θα είναι πιο πυκνές, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη,
θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις που γρήγορα θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές μετά το μεσημέρι. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 14 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις με τοπικές βροχές και από το απόγευμα, στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη, σποραδικές καταιγίδες. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 3 έως 14 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, θα αναπτυχθούν νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και προς το μεσημέρι θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα βόρεια ορεινά, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 1 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 17 βαθμούς Κελσίου.
Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών μετά το μεσημέρι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 14 έως 17 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούν νεφώσεις που μετά το μεσημέρι θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες με γρήγορη βελτίωση.
Το βράδυ θα σημειωθούν σποραδικές καταιγίδες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 14 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
Keywords
Τυχαία Θέματα