Βελονες ραψιματος σε σαντουιτς πτησεων της delta airlines

19:23 17/7/2012 - Πηγή: Fimotro
Έρευνα διενεργείται από τις αρμόδιες αρχές για τις βελόνες ραψίματος, οι οποίες εντοπίστηκαν την Κυριακή σε σάντουιτς που σερβιρίστηκαν σε τέσσερις πτήσεις της αμερικανικής αεροπορικής εταιρείας... Delta Air Lines, με κατεύθυνση από το αεροδρόμιο του Σίπχολ (Αμστερνταμ) προς τις ΗΠΑ.

Οι βελόνες ραψίματος σε έξι συνολικά σάντουιτς των δύο πτήσεων από το Σίπχολ προς την Ατλάντα,
της μίας προς το Σιάτλ και της άλλης προς τη Μινεάπολη, έχουν θορυβήσει τους αρμόδιους.

«Πρόκειται για μια έρευνα, την οποία διεξάγουμε σε συνεργασία με τις αμερικανικές αρχές», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Ρόμπερτ φαν Κάπελ, εκπρόσωπος της αστυνομίας του Σίπχολ. «Στόχος είναι να καθορίσουμε, πώς μπόρεσαν να βρεθούν βελόνες στα σάντουιτς», επεσήμανε ο ίδιος.

Τα σάντουιτς είχε ετοιμάσει στο Αμστερνταμ η εταιρεία Gate Gourmet, θυγατρική της Suisse Gate Group, που προετοιμάζει γεύματα σερβιριζόμενα σε αεροπορικές πτήσεις. Η Gate Gourmet έχει ξεκινήσει εσωτερική έρευνα για την υπόθεση και διαβεβαιώνει σε ανακοίνωσή της ότι «λαμβάνει σοβαρά υπόψη της» αυτή την «εγκληματική πράξη».

Ένας επιβάτης των Delta Air Lines με προορισμό τη Μινεάπολη τραυματίστηκε ελαφρά από μια βελόνα, εν τούτοις δε δέχθηκε να του παρασχεθεί ιατρική βοήθεια, όπως μετέδωσαν τα ολλανδικά και τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

«Η Delta λαμβάνει σοβαρά υπόψη της την υπόθεση και συνεργάζεται με τις τοπικές και τις ομοσπονδιακές αρχές που την ερευνούν», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η αεροπορική εταιρεία, καθησυχάζοντας ότι έχει λάβει «άμεσα μέτρα» για την ασφάλεια των γευμάτων, που παρέχει στις πτήσεις της.
Keywords
Τυχαία Θέματα