Βαθια υφεση... και αυξηση της ανεργιας στο 18,2% στη χωρα μας...

01:33 25/1/2012 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Νίκος Κούτρικας
Αγαπητό Fimotro,
Μεγάλη μείωση... έχουν σημειώσει οι μισθοί στον ιδιωτικό φορέα όπου έχουν υποστεί απώλεια ύψους της τάξης του... 41% το τελευταίο διάστημα ! Απογοητευτικά είναι και τα στοιχεία... φερεγγυότητας πληρωμών των επιχειρήσεων προς τους...
εργαζομένους τους αφού πάνω από... 185000 επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα έχουν να πληρώσουν πάνω από τρεις μήνες τους μισθούς των εργαζομένων τους !
Στοιχεία άκρως απογοητευτικά... αφού υποβαθμίζονται οι εργασιακές σχέσεις... σε μία προσπάθεια εσωτερικής "υποτίμησης" των εργασιακών σχέσεων με αποτέλεσμα να οδηγούνται
στην ανεργία ολοένα και περισσότεροι εργαζόμενοι με αποτέλεσμα το ποσοστό ανεργίας να εκτινάσσεται στο... 18,2% με γεωμετρικά αυξητική τάση !
Είναι άμεση ανάγκη στήριξης... των ανέργων αλλά και η χρηματοδότηση των επιχειρήσεων διότι η χώρα ζει μέσα στην "υπανάπτυξη" με αποτέλεσμα να διαταράσσεται η επιχειρηματικότητα στη χώρα μας ενώ απαιτείται ένα σταθερό φορολογικό περιβάλλων αφού δεν μπορούν να γίνουν επενδύσεις με ένα φορολογικό που έχει αλλάξει 15 φορές μέσα σε ένα χρόνο !
Τελικά μπορεί να σώσουμε τη χώρα... αλλά να εξαφανίσουμε τους πολίτες της !
Keywords
Τυχαία Θέματα