Βαρουφακης : εμεις παμε για συμφωνια...

20:14 21/6/2015 - Πηγή: Fimotro
Σε... αξιοθέατο για ξένους δημοσιογράφους και τουρίστες έχει μετατραπεί το Μέγαρο Μαξίμου, αλλά...
και ο υπουργός Γιάνης Βαρουφάκης. Από το πρωί που διεξαγόταν η κρίσιμη σύσκεψη του κυβερνητικού συμβουλίου δεκάδες ανταποκριτές και απεσταλμένοι ξένων ειδησεογραφικών πρακτορείων είχαν κατασκηνώσει έξω από το πρωθυπουργικό Μέγαρο. Μεταξύ αυτών και ο γνωστός δημοσιογράφος του Channel 4 Πολ Μέισον. Το ίδιο και αρκετοί τουρίστες που δεν χάνουν την ευκαιρία να βγάλουν selfie με φόντο τα σκαλιά του μεγάρου.

Ωστόσο, ντελίριο επικράτησε
κατά την έξοδο του κ. Βαρουφάκη με τους ξένους δημοσιογράφους να του ορμούν κυριολεκτικά. Χαρακτηριστικό του επιπέδου ορισμένων απεσταλμένων που επέλεξαν τα διεθνή media να στείλουν είναι και δημοσιογράφος που με το που είδε τον Έλληνα υπουργό οικονομικών άρχιζε να φωνάζει «we want agreement» («θέλουμε συμφωνία»). Πάντως, ο κ. Βαρουφάκης έδειξε βιαστικός και παρακάλεσε όσους τον είχαν περικυκλώσει να ανοίξουν δρόμο προκειμένου να προλάβει την πτήση για Βρυξέλλες.

«Θα έχουμε αύριο συμφωνία» τον ρώτησαν για να απαντήσει «εμείς πάντως πάμε για συμφωνία». «Είστε αισιόδοξος;» επανήλθαν για να τους απαντήσει με το γνωστό ύφος… «πάντα». Την ίδια ώρα του Μεγάρου εξερχόταν ο κ. Ευκλείδης Τσακαλώτος χωρίς ωστόσο να γίνει αντιληπτός από τους ξένους δημοσιογράφους.
Keywords
Τυχαία Θέματα