Τσαμαζ: δεν αποκλειονται νεες περικοπες στο μισθολογικο κοστος του οτε

06:17 20/1/2012 - Πηγή: Fimotro
Την πεποίθηση πως ο ΟΤΕ θα εξέλθει της οικονομικής κρίσης και θα αντιμετωπίσει της υφιστάμενες δυσκολίες εξέφρασε σήμερα ο πρόεδρος και διευθύνων Σύμβουλος του ΟΤΕ κ. Μιχάλης Τσαμάζ. Σε...συνάντηση με δημοσιογράφους ο κ. Τσαμάζ αναφέρθηκε στις αξιοσημείωτες αντοχές του Οργανισμού οι οποίες αυξάνονται καθόσον ο ΟΤΕ εκσυγχρονίζεται με την στήριξη των εργαζομένων του.

Ο ίδιος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο νέων περικοπών
στο μισθολογικό κόστος του ΟΤΕ, ειδικά στην περίπτωση που υπάρξει συμφωνία μεταξύ των κοινωνικών εταίρων για το ζήτημα του 13ου και 14ου μισθού, ξεκαθαρίζοντας πως η συμφωνία αυτή θα εφαρμοστεί και στον ΟΤΕ.
Ακόμη, προανήγγειλε την σύσταση εταιρείας ειδικού σκοπού στην οποία θα μεταφερθεί μέρος του προσωπικού του ΟΤΕ ώστε να μειωθεί το κόστος μισθοδοσίας στην λιανική, το οποίο υπολογίζει η ΕΕΤΤ για τον καθορισμό των τιμών λιανικής του Οργανισμού.
Ο πρόεδρος του ΟΤΕ αναφέρθηκε στις προκλήσεις για την αναχρηματοδότηση των δανείων του Οργανισμού και ειδικά στο 2014 όταν θα πρέπει να πληρωθούν δάνεια 3,4 δισ. ευρώ, ενώ προανήγγειλε πως ο ΟΤΕ θα καταβάλει χρήματα στην Deutsche Telekom για τις ωφέλειες που έχει από την σύμπραξη με την γερμανική εταιρεία.
Keywords
Τυχαία Θέματα