Τριβει τα χερια του ο μιχαλολιακος με τη δημοσκοπικη καταρρευση συριζα-νδ

16:33 3/12/2015 - Πηγή: Fimotro
Για κατάρρευση του πολιτικού συστήματος με αφορμή πρόσφατη δημοσκόπηση της ΚΑΠΑ Research, κάνει λόγο ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, και τονίζει ότι η ΧΑ παραμένει τρίτο κόμμα...
«παρ’ όλη την συνωμοσία της σιωπής εναντίον της μετά τις εκλογές
και παρ’ όλο το γεγονός της διώξεώς μας, η οποία συνεχίζετα», όπως σχολιάζει.

Παράλληλα εξαπολύει επίθεση κατά της κυβέρνησης, αλλά και των ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, λέγοντας πως «η ανέχεια, η φτώχεια, η ανεργία των τελευταίων πέντε χρόνων του μνημονίου και οι ελπίδες που μάταια έτρεφαν και διαψεύστηκαν τόσο από τα μνημόνια του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ., όσο και από το μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ, έχουν βυθίσει στην απελπισία τους Έλληνες, οι οποίοι παρακολουθούν απαθείς την κατάσταση χωρίς να αντιδρούν.

Σε δήλωσή του με αφορμή τη δημοσκόπηση, που δημοσιεύτηκε στο Βήμα της Κυριακής, αναφέρει μεταξύ άλλων ότι: «Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στην συγκεκριμένη πολιτική έρευνα παίρνει 5,6% (χωρίς καμμία αναγωγή) και ασφαλώς ένα ποσοστό απ’ αυτούς οι οποίοι απαξιώνουν το πολιτικό σύστημα βρίσκεται κοντά της, όντας το πλέον αντισυστημικό κόμμα. Επίσης αξίζει να τονιστεί ότι στις τελευταίες εκλογές η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είχε μία διαφορά 0,6% από το τέταρτο κόμμα που ήταν το ΠΑΣΟΚ και στην δημοσκόπηση η διαφορά αυτή διπλασιάζεται και φθάνει το 1,1%! Σημαντικό στοιχείο ότι τα κόμματα ΠΟΤΑΜΙ, ΑΝΕΛ και Ένωση Κεντρώων εξαφανίζονται και λαμβάνουν ένα ποσοστό γύρω στο 2%.

Δύο μήνες λοιπόν μετά τις εκλογές και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παραμένει τρίτο κόμμα, κρατά τις δυνάμεις της κι ασφαλώς έχει πολύ αγώνα μπροστά της για να γίνει περισσότερο δυνατή. Όλα αυτά μέσα σε ένα κλίμα τρομοκρατίας, αποκλεισμού και με παρούσα μία πέμπτη φάλαγγα ψιθυριστών, οι οποίοι έχουν το θράσος να ισχυρίζονται ότι το 7% που λάβαμε στις τελευταίες εκλογές ήταν… αποτυχία!»
Keywords
Τυχαία Θέματα