Τρισαγιο και προσκλητηριο των νεκρων της ερτ! (φωτο)

13:07 12/5/2014 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
Σε μια σεμνή τελετή, και παρουσία 500 και πλέον απολυμένων της ΕΡΤ, εψάλει χθες στις 18:30 το απόγευμα, τρισάγιο, στην κεντρική είσοδο του ραδιομεγάρου από τον εφημέριο πάπα-Γιώργη της...
Αγίας Παρασκευής και έγινε προσκλητήριο νεκρών, από της 11 Ιουνίου που μπήκε το «λουκέτο» στην ΕΡΤ μέχρι σήμερα. Γύρω από την είσοδο είχαν αναρτήσει πανό οι εργαζόμενοι, με δυναμικά
συνθήματα όπως: «Έξω τα ΜΑΤ και η ΔΤ-ΝΕΡΙΤ από την ΕΡΤ» «Όχι στο μαύρο και το φασισμό» «Όταν α-ΝΕΡΙΤ-αι η δημοκρατία, ο Αγώνας για ανατροπή είναι χρέος μας».
Μηνύματα συμπαράστασης έστειλαν βουλευτές της αντιπολίτευσης, ενώ παραβρέθηκαν οι: Παν. Κουρουμπλής, Δημ. Στρατούλης, Ραχήλ Μακρή και η υποψήφια περιφερειάρχης Ρένα Δούρου, και άρχοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης. Το τρισάγιο και οι πρόσκληση νεκρών έγινε υπό το άγρυπνο βλέμμα της αστυνομίας. Ακούστηκαν πολλά συνθήματα εις βάρος της κυβέρνησης, της διοίκησης της ΔΤ-ΝΕΡΙΤ(ΕΡΤ) και των εντός εργαζομένων του ραδιομεγάρου, που μετά την 26η Μαΐου ανοίγει ο δρόμος για επαναλειτουργία της ΕΡΤ!

Σημειωτέον ότι στους 11 μήνες που βρίσκεται κλειστή η ΕΡΤ, έχασαν τη ζωή τους από καρδιακό στρες, αυτοκτονίες, καρδιά, και ατύχημα την ώρα του καθήκοντος πριν μπούνε τα ΜΑΤ, αρκετοί, συνάδελφοι-συναδέλφισσες. Ενώ 2 εγκυμονούσες απέβαλαν μετά το κλείσιμο της ΕΡΤ και τ5ην απολυσή τους. Οι νεκροί είναι:
Αβράτογλου Τάσος
Ανδρεάδης Δημητρης
Βασίλαρος Χρήστος
Γιαννούλα Γιάννα
Θεολογίτης Δημήτρης- πατέρα Παντελής
Λασπόπουλος Τάκης
Μανιατογιάννης Νίκος
Μπρέλλου Σόνια-νεογέννητο
Παναγούλης Αχιλέας
Ρόκας Νίκος
Keywords
Αναζητήσεις
νεκροι ερτ, 18 νεκροι των απολυμενων της ερτ
Τυχαία Θέματα