Τρεις μεγαλες προσφορες αυτο το σαββατο με τα παραπολιτικα

09:57 23/3/2015 - Πηγή: Fimotro
Τρεις μεγάλες προσφορές αυτό το Σάββατο με τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ. Για ακόμα ένα Σάββατο τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ εξασφάλισαν μοναδικές προσφορές για όλους τους αναγνώστες...

Ιστορία του Ελληνικού Έθνους – 10ος Τόμος
Το μεγάλο έργο πολιτισμού
που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι.ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Η εποποιία του Μ. Αλεξάνδρου και η εξάπλωση του ελληνισμού. Η προσωπικότητά του, τα πρώτα χρόνια της βασιλείας του, η εκστρατεία στην Ασία, το εκστρατευτικό σώμα, η μάχη του Γρανικού, οι κατακτήσεις της Μεγάλη Φρυγία και της Λυδίας. Η μάχη της Ισσού, η κατάκτηση της Φοινίκης και της Αιγύπτου, η κατάλυση του περσικού κράτους, η κατάκτηση των ανατολικών σατραπειών, η εκστρατεία της Ινδικής, από τον Ύφασι στις εκβολές του Νείλου, το κράτος του Μεγάλου Αλεξάνδρου.Γεύσεις, από τη Μαρία Εκμεκτσίογλου
ΝΕΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΕΥΧΟΣΠασχαλινά & παραδοσιακά από την Πόλη
Η Μαρία μας ξεναγεί στις παιδικές μνήμες της από τα οικογενειακά τραπέζια της μεγάλης γιορτής μέσα από πιάτα και μαγειρέματα με το άρωμα άλλων εποχών.
Το γιορτινό γλυκό: Φτιάχνουμε μαζί σας βήμα-βήμα το πιο νόστιμο, αρωματικό, αφράτο τσουρέκι.
Αρά Γκιουλέρ: Η Μαρία συναντά τον διάσημο τούρκο φωτογράφο σε μια από καρδιάς συνέντευξη.
Ταξιδεύοντας στον πολιτισμό και τις ομορφιές των Πριγκιποννήσων.
ΑΚΟΜΑ: Παραδοσιακά πιάτα από τις χαμένες πατρίδες, οι συνταγές της τεμπέλας, τα γλυκά της άνοιξης, μαγειρέματα με αβγά, τα νησιώτικα αρνιά της Λαμπρής.Το Ρομπότ και το Τέρας - 9ο DVDΔύο κολλητοί φίλοι που μοιάζουν αταίριαστοι εξερευνούν τον κόσμο!
Τα παιδιά διασκεδάζουν και αυτό το Σάββατο με το 9ο DVD της σειράς, με νέα μεταγλωττισμένα επεισόδια!
Το φιλόδοξο Ρομπότ και το υπεραισιόδοξο Τέρας είναι οι δύο απίθανοι φίλοι της αγαπημένης παιδικής σειράς. Οι δυο αταίριαστοι πρωταγωνιστές, ζουν φανταστικές περιπέτειες και αντιμετωπίζουν αναπάντεχες αντιξοότητες, αλλά βγαίνουν πάντα νικητές, με όπλο τη μοναδική τους φιλία!
Keywords
Τυχαία Θέματα