Τον στουρναρα συναντησαν χθες στελεχη του συριζα για το θεμα του αδωνι

09:56 25/9/2014 - Πηγή: Fimotro
Ανεπίσημη και μη ανακοινώσιμη επίσκεψη στον διοικητή της τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα είχαν, σύμφωνα με πληροφορίες, χθες Τετάρτη ο επικεφαλής της επιτροπής προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Δραγασάκης και
ο...
βουλευτής και οικονομολόγος Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Τα δύο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ θέλησαν να έχουν απευθείας ενημέρωση από τον κ. Στουρνάρα, αλλά και να του εκθέσουν τις απόψεις τους για δύο θέματα: Πρώτον για τα όσα λέγονται από την κυβερνητική πλευρά περί bank run δηλαδή φυγή καταθέσεων από τις τράπεζες και δεύτερον για τις δυνατότητες αξιοποίησης των εναπομεινάντων δις ευρώ που υπάρχουν στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και πώς αυτό μπορεί να κινηθεί.

Τη συνάντηση έκλεισε ο κ. Τσακαλώτος, η σύζυγος του οποίου είναι στέλεχος στην Τράπεζα της Ελλάδας και γενικά δεν έχει τόσο αρνητική στάση απέναντι στον κ. Στουρνάρα, όσο έχει επίσημα και ανεπίσημα ο ΣΥΡΙΖΑ ως κόμμα. Στον κ. Στουρνάρα τέθηκε υπόψη η δυσφορία της Κουμουνδούρου για τις δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη, αλλά και τη φερόμενη παρέμβαση του πρωθυπουργού ότι θα φύγουν χρήματα από τις ελληνικές τράπεζες, αλλά δεν του ζητήθηκε κάποιου είδους ενέργεια, παρά μόνο μια γενική ενημέρωση για την τραπεζική εικόνα.
Keywords
Τυχαία Θέματα