Το τελος στην δραση του αρχιδολοφονου

19:41 21/7/2013 - Πηγή: Fimotro

ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΣ-ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΚΟΥΠΑ
ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΝΕΝΤΟ
Γράφει ο Βασίλης Χήτος
Είναι η φωτογραφία ντοκουμέντο, με τον αρχιδολοφόνο να διακρίνεται νεκρός στα πόδια των αστυνομικών, έχοντας δίπλα του και αριστερά το φονικό Καλάσνικοφ με το οποίο δκότωσε τον Υπαρχιφύλακα στο Δίστομο. Ο...
Κόλα φορούσε μπλού τζιν παντελόνι, με μωβ μπλουζάκι που είχε άσπρα γράμματα. Σε απόσταση
500 μέτρων από το σημείο της συμπλοκής βρέθηκε πεταμένο το αλεξίσφαιρο γιλέκο που έβγαλε και πέταξε για να ξεφύγει τρέχοντας ο συνεργός του Ιλίρ Κούπα, καθώς επίσης και τα φαγητά που κουβαλούσε μαζί του. Κάτοικος της περιοχής ανέφερε πως άκουσε το μεσημέρι έναν πυροβόλισμό και οι αστυνομικοί εξετάζουν και την περίπτωση μήπως και αυτοκτόνησε ο 27χρονος συνεργός του Κόλα. Διακριβώθηκε πάντως και δακτυλοσκοπικά, πως πρόκειται για τον ένοπλο δράστη που τραυματίστηκε θανάσιμα σήμερα τα ξημερώματα , στην περιοχή Βροσίνα Ιωαννίνων, Στο χώρο της συμπλοκής, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Ένα (1) πολεμικό τυφέκιο τύπου Kalashnikov με διπλό γεμιστήρα
Ένα (1) πιστόλι Glock με δύο γεμιστήρες
Μια (1) αυτοσχέδια χειροβομβίδα.
Ο τραυματίας αστυνομικός της ΕΚΑΜ νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων «Γ. Χατζηκώστα», όπου υπεβλήθη σε επέμβαση. Οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη στην ευρύτερη περιοχή, για τον εντοπισμό και την σύλληψη του δεύτερου ένοπλου δράστη.
Keywords
Τυχαία Θέματα