Το σκεπτικο της διαγραφης λιαπη απο τη νδ...

...ΠΩΣ ΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ...
Την απόφαση να μην κάνει «τα στραβά μάτια» σε υποθέσεις που αφορούν βουλευτές και μέλη της κυβέρνησης και ειδικά της Ν.Δ., φαίνεται πως έχει λάβει το Μαξίμου...

Σύμφωνα με πληροφορίες και παρά το γεγονός ότι χθες δόθηκε μία ακόμη ευκαιρία στον Μ. Λιάπη όταν διά στόματος του γραμματέα του κόμματος, Ανδ. Παπαμιμίκου στον Αθήνα 9.84 ανακοινώθηκε ότι οι ενέργειές του είναι καταδικαστέες, αλλά «είναι ένα προσωπικό και όχι πολιτικό θέμα», η σημερινή του απόφαση να μην προσέλθει στο δικαστήριο
προκάλεσε τον έντονο εκνευρισμό του Μαξίμου, από το οποίο προήλθε και η εντολή για την οριστική του διαγραφεί από τη Ν.Δ..
Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες οι χθεσινές διαρροές που ήθελαν τον Πρωθυπουργό να δίνει εντολή να αυστηροποιηθεί το υπάρχον νομικό πλαίσιο ώστε πρώην πολιτικοί που υποπίπτουν σε ανάλογα αδικήματα να χάνουν τα προνόμιά τους προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Ένωσης τέως Βουλευτών και Ευρωβουλευτών.
Ο πρόεδρός της, ιδρυτικό στέλεχος της ΕΡΕ, ένας Θεσσαλονικιός αλλά με μακρά εμπειρία από την πατρίδα του σημερινού Πρωθυπουργού (διετέλεσε και νομάρχης Μεσσηνίας), ο εκπρόσωπος Τύπου της κυβέρνησης Μητσοτάκη (1990-91), Κωνσταντίνος Πυλαρινός δήλωσε ότι οι πρώην βουλευτές και ευρωβουλευτές «δεν απολαμβάνουν κανενός προνομίου για να το χάσουν».
Πηγή : naftemporiki.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα