Το site των εκβιαστων του πασοκ πoy ta παιρνει απο το διαυγεια...

17:13 22/1/2012 - Πηγή: Fimotro
ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ EMAIL ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΤΟΥ FIMOTRO
Αγαπητό Fimotro,
Mε αφορμή την πολυ ενδιαφέρουσα ανάρτηση σας για (παρα)πολιτικό site και τις δραστηριότητές του, σας στέλνω ένα σχόλιο που είχα βάλει σε σχετική ανάρτησή του και το έκοψε. Οπως θα διαπιστώσετε, το σχόλιο δεν είχε τίποτα το...
μεμπτό και προκαλεί ερωτηματικά η λογοκρισία του, δεδομένου μάλιστα ότι έχει δημοσιεύσει ακόμα και υβριστικά σχόλια, αν και η επισκεψιμότητά του είναι μικρή.
Υπήρχε βέβαια μια πρόταση στο
σχόλιο που έλεγε "Είναι προφανές ότι ο υπεύθυνος του μπλογκ λειτουργεί με τον παραδοσιακό τρόπο των μμε. Θα ήταν χρήσιμο να αποκάλυπτε και το όνομα του και την ιδιότητά του για να βλέπαμε στην Διαυγεια αν υπάρχουν και "φιλικές χορηγίες" από συγκεκριμένα υπουργεία". Μήπως αυτή η πρόταση ανησύχησε τον διαχειριστή;
Το σχόλιο αναφερόταν σε ανάρτηση στις 3 Ιανουαρίου με τίτλο "Όταν η Ρεγγίνα πρότεινε στην Άννα να είναι υποψήφια πρωθυπουργός με το ΠΑΣΟΚ", με την "αποκλειστική πληροφορία" ότι προτάθηκε από την Ρεγγίνα Βάρτζελη στην Α. Διαμαντοπούλου να γίνει Πρωθυπουργός με αρχηγό του πασοκ τον Γ. Παπανδρέου.
Δεν είχα κρατήσει αντίγραφο του σχολίου γιατί δεν περίμενα ότι θα λογοκριθεί. Σας στέλνω περίπου αυτά που έγραφα, με την ελπίδα να το δημοσιεύετε. Πρέπει με κάθε τρόπο να αποκαλυφθεί η πρακτική του συγκεκριμένου ιστολογίου.
Το σχόλιο (περίπου)
Με τα νέα μέσα, περίμενε κανείς να αλλάξει η κατάσταση που τα παραδοσιακά μμε χρησιμοποιήσουν. Η ανάρτηση αυτή όμως δείχνει ότι πολλά από τα νέα μέσα αξιοποιούν πλήρως τις δοκιμασμένες πρακτικές των συγκροτημάτων.
Η ανάρτηση εξηγεί πλήρως και την στρατηγική του μπλογκ. Παλια, πλήρης στήριξη στον Παπανδρέου. Επίσης έντονη -μέχρι υπερβολής- κριτική σε Ρέππα και λιγότερο σε Λοβέρδο Διαμαντοπούλου και Βενιζέλο. Ταυτόχρονα, απροκάλυπτη στήριξη σε Ραγκούση και Μόσσιαλο ως υποστηρικτών του Παπανδρέου.
Μετά την πτώση Παπανδρέου και την απομάκρυνση Ραγκούση-Μόσσιαλου από αυτόν (προφανώς με έντονη πικρία από μέρους τους), απαξίωση Παπανδρέου και αιχμές για Βάρτζελη (μάλλον θεωρούμενης ως υπεύθυνης για την διάρρηξη των σχέσεων). Ετσι εξηγείται και η έντονη κριτική σε Ρέππα. Φιλική πλέον προς Διαμαντοπούλου και Λοβέρδο (προφανώς λογω των νέων σχέσεων με Ραγκούση, Μοσσιαλο).
Είναι προφανές ότι ο υπεύθυνος του μπλογκ λειτουργεί με τον παραδοσιακό τρόπο των μμε. Θα ήτα χρήσιμο να αποκάλυπτε και το όνομα του και την ιδιότητά του για να βλέπαμε στην "Διαύγεια" αν υπάρχουν και "φιλικές χορηγίες" από συγκεκριμένα υπουργεία.
Οσο για την σημερινή ανάρτηση έχει όλα τα χαρακτηριστικά των ανωνύμων άρθρων του γνωστών εφημερίδων και τηλεοπτικών σταθμών. Ο Παπανδρέου να προσπαθεί απεγνωσμένα να γαντζωθεί σε κάποια εξουσία θέλει να είναι πρόεδρος στην διεθνή (!!!) (εκεί που ήθελαν να τον στείλουν και το 2007 με αποκλειστική απασχόληση), με "προσφορές" προς Διαμαντοπούλου μέσω της Ρεγγίνας. Για την Διαμαντοπούλου το μήνυμα είναι σκόπιμα αμφίσημο. Θετικό γιατί δεν δέχτηκε ευγενικά να σώσει τον Παπανδρέου. Ταυτόχρονα όμω
Keywords
Τυχαία Θέματα