Το πασοκ φαινεται να μην εχει διδαχθει απο τα λαθη του παρελθοντος

Για άλλη μια φορά φαίνεται ότι το ΠΑΣΟΚ να μην έχει βάλει μυαλό και να μην έχει διδαχθεί από τα λάθη του παρελθόντος ως προς την προσπάθεια διεύρυνσης του χώρου, καθώς σήμερα υπέπεσε σε ένα μεγάλο πολιτικό ατόπημα...

Συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί ανακοινώθηκε η συγκρότηση του κεντρικού συντονιστικού συμβουλίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης με τη συμμετοχή στελεχών του ΠΑΣΟΚ
και της ΔΗΜΑΡ.

Όμως, η εν λόγω ανακοίνωση είχε ένα μεγάλο πρόβλημα και αυτό είχε να κάνει με τη μη ύπαρξης από την πλευρά και των δύο κομμάτων μιας κοινής ανακοίνωσης. Αντί αυτού, υπήρξε μόνο από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ και μάλιστα ως απόφαση της Προέδρου του.

Σύμφωνα με στελέχη, η συγκεκριμένη ενέργεια δείχνει το μη σεβασμό στην αυτονομία των κομμάτων, στην συγκεκριμένη περίπτωση της ΔΗΜΑΡ, με το ΠΑΣΟΚ για άλλη μια φορά να προτιμά να παίξει και να λειτουργήσει με όρους ηγεμονικούς..

Τέλος, τα ίδια αυτά στελέχη σημειώνουν ότι με τέτοιες λειτουργίες πολύ δύσκολα το εγχείρημα της διεύρυνσης θα επιτύχει, με ότι αυτό συνεπάγεται για τον ευρύτερο χώρο στο μέλλον.
Keywords
Τυχαία Θέματα