Το πασοκ ειναι παντα εδω...

17:58 3/11/2013 - Πηγή: Fimotro
Γράφει η Μαρία Ψαράκη
Εδώ και κάποιες μέρες μάθαμε και φυσικά δε διαψεύστηκε από κανέναν ότι ο Χρήστος Πρωτόπαπας αναλαμβάνει τη θέση του προέδρου στο Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Εισφορών. Η συγκεκριμένη αυτή εταιρεία δημιουργήθηκε με νόμο που ...
πέρασε από το Ελληνικό Κοινοβούλιο η κυβέρνηση και του οποίου ο ευγενής στόχος θα είναι η αναγκαστική κατάσχεση των περιουσιών των Ελλήνων πολιτών που οφείλουν στα ασφαλιστικά ταμεία τους πάνω από 5.000 ευρώ. Και καθώς ως γνωστό η Τρόικα
έχει βάλει στο μάτι την ιδιωτική περιουσία των Ελλήνων, το μόνο που έλειπε ήταν ο ανθρωπος που θα αναλάμβανε τη βρώμικη δουλειά.
Και έτσι το ΠΑΣΟΚ που αν και καιρό ψυχορραγεί και αγωνίζεται να κρατηθεί έστω και υποτυπωδώς στη ζωή, με νύχια και με δόντια, ανασύρει από την αφάνεια ένα από τα πιο παλαιολιθικά πρόσωπα της εκσυγχρονιστικής του πτέρυγας και το διορίζει, με τις ευλογίες του πρωθυπουργού, πρόεδρο στο Κέντρο- έκτρωμα που εντός ολίγου θα γίνει εφιάλτης των βουτηγμένων στην ανέχεια και την απελπισία πολιτών.
Και αναρωτιόμαστε, με τέτοια στελέχη περιμένει σοβαρά ο Ευ.Βενιζέλος να πάει το ΠΑΣΟΚ μπροστά ; Ρητορική η ερώτηση φυσικά.
Keywords
Τυχαία Θέματα