Το διακομματικο τραπεζι...

15:43 6/12/2012 - Πηγή: Fimotro
ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ''ΠΡΟΙΚΑ'' ΤΩΝ 50 ΕΔΡΩΝ...
Γιάννης Μανιάτης, Φίλιππος Σαχινίδης, Άννα Διαμαντοπούλου, Δημήτρης Χατζησωκράτης, Σπύρος Λυκούδης και Γιώργος Σταθάκης βρέθηκαν όλοι μαζί...
το βράδυ της Τετάρτης σε ένα κοινό τραπέζι που έκανε δημοσιογράφος στο σπίτι του.
Το μενού ήταν όπως ήταν φυσικό οι πολιτικές εξελίξεις, το μέλλον της κεντροαριστεράς, η κυβέρνηση Σαμαρά με τις
δύο εκφράσεις της, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ και οι διαφωνίες επί συγκεκριμένων θεμάτων. Συζητήθηκε η υπόθεση της αλλαγής του εκλογικού νόμου, αλλά και η ανάγκη να περπατήσει το κυβερνητικό έργο γεγονός το οποίο τίθεται ως προϋπόθεση για τη σύγκλιση δυνάμεων και περαιτέρω εξελίξεων, τουλάχιστον από τη ΔΗΜΑΡ, σύμφωνα με τον Δημήτρη Χατζησωκράτη.
Η Άννα Διαμαντοπούλου πήγε λόγο καθυστερημένα στο ραντεβού, αλλά όπως παρατήρησαν άλλοι συνδαιτυμόνες ήταν ελαφρώς ''μαγκωμένη'' και μίλησε περισσότερο για την επίσκεψη της στην Αμερική. Ο Γιώργος Σταθάκης, πιστεύει, όπως είπε, ότι οι εκλογές στην Ελλάδα θα γίνουν μετά τις γερμανικές εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2013 και εξήγησε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σχέδιο διακυβέρνησης με την οργάνωση ενός καλύτερου κράτους. Συγκρατημένος ήταν και ο γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Μανιάτης, ενώ την είδηση την έβγαλε ο Φίλιππος Σαχινίδης δίνοντας το περίγραμμα του τι εννοεί ο Ευάγγελος Βενιζέλος για τον εκλογικό νόμο : ''Οι 50 έδρες να μείνουν αδιάθετες μέχρι να σχηματιστεί κυβέρνηση και να τις μοιραστούν τα κόμματα που θα μετέχουν στην κυβέρνηση.
Keywords
Τυχαία Θέματα