Το δελφιναριο στη βουλη!!!

Γράφει ο Κ.Π.
Aγαπητό Fimotro,
Τσίπρας: Κοιτάξτε κ. Πρωθυπουργέ δεν είναι κακό.!
Σαμαράς: Κοιτάω από εκεί για να μην γελάω!!!
Αυτά και...
πολλά άλλα ακούστηκαν χθες στη Βουλή. Και μετά σου λένε ότι όταν έχουν κέφι οι αρχηγοί δεν παρουσιάζουν την καλύτερη θεατρική επιθεώρηση! Τύφλα ν'άχει το Δελφινάριο!
Ειδικά ο κ. πρωθυπουργός χθες είχε κέφια(!). Είναι και δίδυμος ο αθεόφοβος όπως και εγώ και ξέρετε τι εκρηκτικό χαρακτήρα έχει αυτό το ζώδιο! Μιλώντας σε πρώτο ενικό τις περισσότερες φορές για τον αρχηγό της
αξιωματικής αντιπολίτευσης τον στόλισε κανονικά.

Μάλιστα τα χειροκροτήματα έπεφταν βροχή, λες και έπεφταν κάτω από τις οδηγίες ειδικού ανιματέρ, ανάλογα με τις «κορώνες». Και μετά σου λέει να διατηρήσουμε ήπιο κλίμα. Τι καραγκιόζ μπερντέ ακούστηκε, τι καουμποιλίκι, τι, τζουράστικ πάρκ. Τι, θέατρο , τι Τέξας, τι αποφθέγματα και παροιμίες. Ακόμα και ο Σέξπηρ είχε την τιμητική του.

Ο Αντώνης Σαμαράς έδειξε να μην αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει γύρω του. Το μόνο που τόνισε ιδιαίτερα και έδωσε μεγάλη έμφαση, και το ανέφερε πολλές φορές, ήταν ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2016, «άτιμη εξουσία!!!». Αν και κάποιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ υποστήριξαν, ότι κάναμε πρωθυπουργό το Σαμαρά, αλλά δεν του δώσαμε και λευκή επιταγή. Καταπέλτης ήταν στο θέμα της ΕΡΤ.

Υπεραμύνθηκε του «μαύρου» και των ΜΑΤ λέγοντας: «Δημόσια τηλεόραση υπάρχει, και θα μετακομίσει εκεί που πρέπει στο ραδιομέγαρο που το είχαν καταλάβει μερικές δεκάδες συνδικαλιστές». Καλά, πότε είχε φύγει κ. πρωθυπουργέ και δεν το ξέραμε; Μια συγνώμη εκ μέρους σας, θα ήταν μια θαρραλέα πράξη!

Ο κ. Βενιζέλος, λίγο νωρίτερα, μιλώντας, είχε χαρακτηρίσει το κλείσιμο της ΕΡΤ, ακραία απόφαση που είχε κλονίσει την κυβέρνηση και αναγκαστήκαμε να συμβιβαστούμε. Ποιος λέει την Αλήθεια; Η ΕΡΤ κ. πρωθυπουργέ, όσο και αν φαίνεται άνευ ουσίας το «μαύρο», είναι τραγική πολιτική πράξη.

Της καρφώσατε ένα αγκάθι, για να γεμίσει «πύο», μολύνοντας το σώμα της από τα διεφθαρμένα πρόσωπα που ανέλαβαν να θεραπεύσουν τις πληγές της, με επι κεφαλής τον κ. Καψή , Φορτσάκηδες και προκοπάκηδες και όλο το ΕΣ και ΔΣ αφήνοντας το ΠΑΣΟΚ να αλωνίζει.

Πίσω όμως έχει η αχλάδα την ουρά αγαπητέ μου κ. πρωθυπουργέ. Έχετε κακούς συμβούλους, γι'αυτό και κλείσατε την ομιλία σας.....κάνετε μεγάλο λάθος! Τη λέξη «ΛΆΘΟΣ» στα αντιμνημόνια και το Ζάππειο την είχατε κάνει σημαία και τώρα δεν την ξεχάσατε, αλλά για άλλους λόγους! Άντε γεια!
Keywords
Τυχαία Θέματα