Το ΄χει πιασει το νοημα!

11:43 22/4/2012 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Μπάμπης Νικόπουλος
Αγαπητό Fimotro,
φαίνεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας το έχει πιάσει το νόημα,και έχει βάλει πλώρη για να κάνει την έκπληξη! Τις τελευταίες μέρες έχει κάνει τρεις επισημάνσεις καίριες! Πρώτον ότι αν η αριστερά κατέβαινε στις εκλογές ενωμένη, θα ψάχναμε με...
τα κιάλια τον δεύτερο! Δεύτερον ότι ψηφίζοντας τη Νέα Δημοκρατία
παίρνεις δώρο το ΠΑΟΣΟΚ και το αντίστροφο! Τρίτον ότι το βράδυ των εκλογών (αν δεν έχουμε ''μαγείρεμα'' ή αλλιώς νοθεία), θα έχουμε μεγάλη έκπληξη που δεν καταγράφουν τώρα οι δημοσκοπήσεις!
Έτσι ακριβώς έχει η κατάσταση κι αυτά συζητιούνται παντού!!Αν μάλιστα αναλογιστούμε ότι πολύ πιθανόν οι πολίτες θα εκφράσουν το θυμό τους και τη διάθεση για τιμωρία με τη ψήφο τους στις κάλπες της 6ης Μάη, τότε ο ΣΥΡΙΖΑ ως το κατ' εξοχήν κόμμα ''θυμού και τιμωρίας'', έχει τον πρώτο λόγο για να αποσπάσει ''κάτι παραπάνω'' από αυτό που φαίνεται να του αναλογεί αυτήν τη στιγμή!
Ο ''θρασύς'' Τσίπρας μάλιστα,ζήτησε και ψήφο για να κυβερνήσει (!!!) κι αυτό έβαλε την απαραίτητη ίντριγκα στο μυαλό του ψηφοφόρου! Το ότι δεν έχει παρουσιάσει ένα πρόγραμμα εφαρμόσιμο και συμβατό με την τραγική κατάσταση της χώρας, είναι μία ''μικρή λεπτομέρεια'' που ο πονηρός Αλέξης θα την κρύψει επιμελώς ''κάτω από το χαλάκι'', μέχρι το απόγευμα στις 7 της 6ης Μάη!
Έτσι κι αλλιώς η ανεπάρκεια των δύο βασικών κομμάτων εξουσίας είναι τόσο μεγάλη κι η αηδία που προκαλούν στους πολίτες ακόμα μεγαλύτερη, που ο Τσίπρας θα έχει μπόλικο υλικό προπαγάνδας για όλη τη (σύντομη) προεκλογική περίοδο!
Κρατήστε αυτό το σημείωμα, με την τελική επισήμανση ότι τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ θα σπάσει το δίδυμο, για το βράδυ των εκλογών.Τότε που όλοι θα κάνουμε τον απολογισμό μας.
Καλή Κυριακή...
Keywords
Τυχαία Θέματα