Το... χαστουκι του εθναρχη το 1992 στο θοδωρη ρουσοπουλο! (βιντεο)

Γράφει ο Κ.Π.
«Ο Τσίπρας έχει αναδειχθεί σε ηγέτη και αναδεικνύεται σταθερά, με κάθε ευκαιρία που του δίνεται. Το ότι έχει καταφέρει στα προεκλογικά μπαλκόνια να συνεγείρει τα πλήθη. Αυτά είναι χαρακτηριστικά ηγέτη....» ΘΟΔΩΡΟΣ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ

Αυτά και πολλά άλλα είπε ο Θ. Ρουσόπουλος μιλώντας στο ραδιοσταθμό Βήμα FM πριν λίγες μέρες. Την σκυτάλη πήρε και υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ που ούτε λίγο ούτε πολύ ονόμασε τον Τσίπρα
Εθνάρχη!!! Αχ υπουργέ μου «μωραίνει ο Κύριος ον βούλεται απολέσαι». Μήπως πρέπει να δείτε κύριοι, δυο-τρεις φορές το ντοκιμαντέρ του Πολ Μέισον για να καταλάβαιτε τι σημαίνει ΣΥΡΙΖΑ και Αλέξης Τσίπρας;

Αν τα είχε πει αυτά οποιοσδήποτε άλλος, θα ήταν άνευ σημασίας. Τα λέει όμως ένα πρόσωπο που ήταν το alter ago του Κώστα Καραμανλή και μάλιστα ενεργούσε και αντ΄αυτού. Όπως ενεργεί σήμερα ο Νίκος Παππάς για τον Τσίπρα!!!

Ακόμα και κορυφαίοι υπουργοί φοβόντουσαν να κοντραριστούν μαζί του. Σήμερα οι Νεοδημοκράτες αναρωτιούνται, τέτοια «κουμάσια» είχε γύρω του ο Κώστας Καραμανλής και μεγαλούργησε η ΝΔ 2004-2009; Μπράβο Κώστα!!! Αλλά όπως έγραψε και ο «Βηματοδότης», τα «περιβάλλοντα» αλληλοδιαψεύδονται καμιά φορά λόγω υπερβάλλοντος ζήλου και για να φανούν τα αυτοαποκαλούμενα «περιβάλλοντα»... αρχηγών….(Αυτά έγραψε και ο «Βηματοδότης» για τα περιβάλλοντα… ακόμα και για το ταξίδι Καραμανλή αν πήγε Ιταλία η Σερβία για διακοπές). Τα περιβάλλοντα…. Και πρώην συνεργάτες…. καίνε τους αρχηγούς!

Ο Θοδωρής δεν ξέχασε την παλιά του προέλευση και εμφανίζεται συνήγορος και θαυμαστής του Αλέξη!!! Το παιδί είναι «πανέξυπνο», αποσκοπεί κάπου;

Η ΝΔ από έναν απλό δημοσιογράφο τον έκανε «κορυφαίο» υπουργό και του έδωσε την ευκαιρία να αποκτήσει και «πανεπιστημιακό πτυχίο» μετά τα …ηντα. Τώρα εμφανίζεται «θαυμαστής» του Αλέξη Τσίπρα που καταστρέφει την Ελλάδα καθημερινά και τον θεωρεί ηγέτη!!! Θα μας τρελάνεις;

Θοδωρή(!) θα τρίζουν τα κόκαλα του Κωνσταντίνου Καραμανλή, και αν σε είχε μπροστά του όπως το 1992, δεν θα σου έδινε «χαστούκι» αλλά «σφαλιάρα» και θ΄αβλεπες τον ουρανό σφοντύλι!!!

Να θυμίσω λοιπόν το «χαστούκι» του Καραμανλή στις 23-7-1992 στο προεδρικό μέγαρο, σε μια συνάντηση φορέων και επιτροπών για το Μακεδονικό από τη βόρειο Ελλάδα.

Να πούμε εδώ, ότι ο Κωνσταντίνος Καραμανλής έβλεπε πολύ τηλεόραση όταν είχε χρόνο. Ειδικά το νυχτερινό δελτίο ειδήσεων των 12 της ΕΡΤ. Δεν κοιμόταν εάν δεν το έβλεπε. Όταν καθυστερούσε πέραν της 12ης αρκετά, έκανε και παρέμβαση μέσω των διευθυντών του γραφείου του, Βαγγέλη Μπίστικα και Βασίλη Παπαθανασόπουλου.

Ο Καραμανλής μάλιστα είχε στείλει και δυο φωτογραφίες του στο αρχείο της ΕΡΤ με δική του μονογραφή που είχε εγκρίνει, για να συνοδεύουν τις όποιες γραπτές δηλώσεις του ευχάριστες η δυσάρεστες. Άγνωστο αν υπάρχουν σήμερα στο αρχείο της ΕΡΤ!

Πάμε τώρα στο χαστούκι όπως εμείς οι παρευρισκόμενοι είδαμε. Και δεν ήταν καθόλου φιλικό στη σύντομη συνάντηση!!! Το βίντεο έχει διάρκεια περίπου 6 λεπτά. Εσείς θα δείτε μόνο το χαστούκι 20΄΄.

Στην εικόνα διακρίνεται και ο τότε δήμαρχος Θεσσαλονίκης των θρυλικών συλλαλητηρίων για τη Μακεδονία Κωνσταντίνος Κοσμόπουλος που έφυγε από τη ζωή στις 12 Φεβρουαρίου 2011. Δείτε το ύφος του Καραμανλή όταν δίνει το χαστούκι!

Κάποια άλλη στιγμή θα ανεβάσουμε όλη τη λήψη για να δείτε τις αντιδράσεις όπως τις ζήσαμε εμείς από κοντά την εποχή εκείνη!
Να θυμηθούμε τη σκηνή;
Keywords
Τυχαία Θέματα