''to 40% που δεν ψηφισε να αποφασισει πως θελει την αθηνα''...

14:33 22/5/2014 - Πηγή: Fimotro
Κάλεσμα στους Αθηναίους που δεν ψήφισαν την πρώτη Κυριακή απηύθυνε μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού ΒΗΜΑ 99,5 ο υποψήφιος για το δήμο Αθηναίων Γαβριήλ Σακελλαρίδης. «Απευθύνομαι...
σε εκείνο το 40% που δεν ήρθε στην κάλπη. Πρέπει να αποφασίσουν πώς θέλουν να βλέπουν την πόλη για την επόμενη 5ετία. Θέλουν την πλήρη εγκατάλειψη; Αυτό είναι το διακύβευμα» τόνισε.

Απαντώντας στις κατηγορίες του Γιώργου Καμίνη και της ΝΔ ότι κάνει άνοιγμα στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής,
ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για το Δήμο Αθηναίων ξεκαθάρισε: «Δεν κάνουμε κάλεσμα προς νεοναζί και εγκληματίες. Δεν ψαρεύω σε θολά νερά. Το λέω κάθε μέρα. Δεν κάνω κανένα τέτοιο άνοιγμα».

Σημείωσε ακόμη ότι από την προηγούμενη Κυριακή, στη δήλωσή του μετά το exit poll, έθεσε θέμα εγρήγορσης των δημοκρατικών πολιτών απέναντι στο φαινόμενο ανόδου της ΧΑ στο δήμο Αθηναίων, σε αντίθεση με το δήμαρχο της πόλης Γ.Καμίνη, ο οποίος δεν έκανε κάποια αναφορά.

Αντιθέτως, ο Γ.Καμίνης απευθύνθηκε στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής τις προηγούμενες ημέρες, είπε ο Γ.Σακελλαρίδης και έφερε ως παράδειγμα τη συνέντευξη του δημάρχου Αθηναίων στο The Toc. Πρόσθεσε ότι όταν ο κ. Καμίνης είδε τη δική του στάση, άλλαξε κι εκείνος στάση.

«Δεν μπορεί να τα λέει αυτά τα πράγματα ο κ. Καμίνης σε μας που έχουμε δώσει μάχες κατά της Χρυσής Αυγής στις γειτονιές, ενώ εκείνος αντιπαρατέθηκε μια φορά στο Σύνταγμα [για το συσσίτιο της ΧΑ]» τόνισε ο Γ.Σακελλαρίδης.

Απαντώντας στις δηλώσεις Καμίνη ότι κανείς εκτός του Ν.Δένδια δεν του συμπαραστάθηκε στην αντιπαράθεση με τη ΧΑ στο Σύνταγμα πέρσι, επισήμανε ότι υπήρξε πολιτική στήριξη και με δηλώσεις εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ στην κίνηση Καμίνη.

Ερωτηθείς σχετικά με τους ψηφοφόρους του Αρη Σπηλιωτόπουλου και του Ν.Κακλαμάνη, ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων σημείωσε ότι οι ψηφοφόροι αυτοί ψήφισαν κατά της εγκατάλειψης της πόλης από τον Γ.Καμίνη.

Επανέλαβε, δε, ότι ο δήμαρχος Αθηναίων ήταν αόρατος και το έργο του ανύπαρκτο. Παρατήρησε ότι ο κ. Καμίνης κρύβεται, ότι ήταν και παραμενει κλεισμένος σε έναν γυάλινο πύργο και πως δεν έχει αίσθηση των προβλημάτων της Αθήνας.

Ερωτηθείς για το εάν το πολιτικό πρόσημο του ΣΥΡΙΖΑ στην υποψηφιότητά του στην Αθήνα προσθέτει ή αφαιρεί από την προσπάθειά του, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης επανέλαβε ότι τον ενδιαφέρει η πόλη και η αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι πολίτες ανεξαρτήτου πολιτικής ταυτότητας.

Ο Γ.Σακελλαρίδης τάχθηκε υπέρ της κατασκευής και λειτουργίας του Τζαμιού στο Βοτανικό, όπου έχει αποφασιστεί η χωροθέτησή του και σημείωσε ότι θα πρέπει να υπάρξει διάλογος με τους πολίτες στην ευρύτερη περιοχή, στο πλαίσιο μιας συνολικής πολιτικής για το ζήτημα, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι όποιες επιπτώσεις.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων τάχθηκε υπέρ της παραμονής του Παναθηναϊκού στο γήπεδο της Λεωφόρου, δεδομένου του τέλματος στο οποίο έχει περιέλθει το θέμα της διπλής ανάπλασης.

Ο ίδιος έθεσε ως θέματα άμεσης προτεραιότητας την καθαριότητα, τον ηλεκτροφωτισμό και την αντιμετώπιση της κατάληψης των πεζοδρομίων από τραπεζοκαθίσματα. Δήλωσε έτοιμος να συγκρουστεί με όποιον χρειαστεί, προκειμένου να γίνει η πόλη βιώσιμη.
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα