Την υποψηφιοτητα μεϊμαρακη στηριζει ο βουλευτης βεσυροπουλος...

Την υποστήριξή του στην υποψηφιότητα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη...
ανακοίνωσε ο βουλευτής Ημαθίας της Νέας Δημοκρατίας Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο οποίος στον πρώτο γύρο της αναμέτρησης για την ηγεσία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε στηρίξει τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα.

«Ο νέος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας πρέπει να διαθέτει κοινωνική ευαισθησία, εμπειρία. Να ενώνει και όχι να διχάζει. Να διευρύνει τα όρια της επιρροής της Παράταξης, να απορρίπτει ακραίες φωνές και αντιλήψεις που συρρικνώνουν την Παράταξη», αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Βεσυρόπουλος.

Ο
γαλάζιος βουλευτής θεωρεί ότι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, μπορεί να υπηρετήσει αυτή την προοπτική και να εγγυηθεί την ενότητα της Νέας Δημοκρατίας και γι΄ αυτό, όπως συμπληρώνει στις εκλογές της 10ης Ιανουαρίου θα στηρίξει την υποψηφιότητα του.

Ο ίδιος επισημαίνει ότι «η μεγάλη συμμετοχή των πολιτών στις εκλογές του πρώτου γύρου επιβεβαίωσε ότι η μεγάλη κεντροδεξιά Παράταξη εκφράζει υπαρκτές πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις».

Προσθέτει ότι «η βάση της Νέας Δημοκρατίας είναι ενωμένη, απαιτεί από όλους μας, να υπερβούμε προσωπικές στρατηγικές και ξεπερασμένες αντιλήψεις. Η μεγάλη κεντροδεξιά Παράταξη είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την κοινωνική ευαισθησία και την ελεύθερη οικονομία».

Και σημειώνει: «Είναι καιρός να ξαναφέρουμε κοντά μας τους ανθρώπους που παραδοσιακά μας στήριζαν, να δώσουμε ελπίδα στους νέους ανθρώπους, να διαμορφώσουμε μία συνεκτική, αξιόπιστη και ρεαλιστική πρόταση διακυβέρνησης».
Keywords
Τυχαία Θέματα