Την πορτα του ανακριτη περασε ο δολοφονος του φυσσα

09:29 21/9/2013 - Πηγή: Fimotro

Στα δικαστήρια του Πειραιά έφτασε μόλις πριν από λίγο ο Γιώργος Ρουπακιάς. Ο 45χρονος, που δολοφόνησε τον Παύλο Φύσσα το βράδυ της Τρίτης στην Αμφιάλη, πρόκειται να απολογηθεί για τις...
κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Ο δράστης, που έχει ομολογήσει την πράξη του, κρατείται στη ΓΑΔΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες, δε, στη δικογραφία φέρεται να επικαλέστηκε ότι βρισκόταν σε άμυνα.

Την ίδια
ώρα, συνεχίζουν να συγκλονίζουν το πανελλήνιο οι λεπτομέρειες της στυγερής πράξης. Και αυτό, γιατί όπως προέκυψε από τα στοιχεία και τις μαρτυρίες, ο Γιώργος Ρουπακιάς πήγε στην Αμφιάλη προκειμένου να σκοτώσει.

Πριν μεταβεί στο σημείο που βρισκόταν ο Παύλος Φύσσας, ο 45χρονος είχε αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα με στελέχη της Τοπικής Οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, στη Νίκαια και με οπαδούς ή στελέχη της Χρυσής Αυγής, που βρίσκονταν στην ίδια καφετέρια που έβλεπε το ματς ο Παύλος Φύσσας, με τους τέσσερις φίλους και την κοπέλα του.

Προκειμένου να συνθέσει όλη την εικόνα για τα όσα συνέβησαν πριν τη στιγμή που ο Ρουπακιάς κάρφωσε το στιλέτο στην καρδιά του 34χρονου Παύλου, η αστυνομία έχει ζητήσει να γίνει άρση τηλεφωνικού απορρήτου, τόσο για το θύμα όσο και για τον δράστη.
Keywords
Τυχαία Θέματα