Τι προσφερουν οι τραπεζες για εξοφληση οφειλων στο δημοσιο

11:39 26/3/2012 - Πηγή: Fimotro
Η πληρωμή οφειλών προς το δημόσιο με πιστωτικές κάρτες της Marfin Egnatia γίνεται σε 3 άτοκες δόσεις. Οι συναλλαγές που μπορείτε να πραγματοποιήσετε είναι, η έκτακτη εισφορά, τα τέλη κυκλοφορίας, το ενιαίο τέλος ακινήτων,
ο φόρος εισοδήματος, τα...
τέλη κτηματολογίου, το πρόστιμο για τους ημιυπαίθριους.
Έξι άτοκες δόσεις έχουν όσοι πληρώσουν τις οφειλές τους προς την εφορία με πιστωτικές κάρτες Citibank ή Diners Club και συγκεκριμένα τον φόρο εισοδήματος, τις έκτακτες εισφορές, περαίωση, πρόστιμο ημιυπαίθριων και αυθαιρέτων.
Από την πλευρά της η Emporiki επιτρέπει στους πελάτες της μέχρι τις 30 Απριλίου να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους προς το Δημόσιο (έκτακτη εισφορά, τέλη ακινήτων, φόρος εισοδήματος κλπ) με τις πιστωτικές κάρτες Προνόμιο Υγείας και να κερδίσουν επιστροφή 3% επί του ποσού πληρωμής.
Τέλος η FBBank για πληρωμές οφειλών προς την εφορία, είτε με πιστωτική είτε με χρεωστική κάρτα επιστρέφει το 1% επί της αξίας της πληρωμής με μέγιστο τα 360 ευρώ κάθε χρόνο. Μπορούν να αποπληρωθούν έκτακτες εισφορές, φόρος εισοδήματος, περαίωση, πρόστιμο αυθαιρέτων και ημιυπαίθριων.
Keywords
Τυχαία Θέματα