''τι αριστερα ειναι αυτη με τον φωτοπουλο πρωτη μουρη στο καβουρι; ''...

20:38 4/7/2014 - Πηγή: Fimotro
Ως πυροτέχνημα χαρακτήρισε την πρόταση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, για δημοψήφισμα σχετικά με τη «μικρή ΔΕΗ», ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης...
Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο
του ΣΚΑΪ ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε ότι ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να δημιουργήσει πολιτικές εντυπώσεις και στόχος του είναι να μπει η χώρα σε παρατεταμένη αστάθεια και σε παρατεταμένη περίοδο.

«Πίσω από το μαρκετίστικο σύνθημα "Πρώτη φορά αριστερά" είναι η Κατσέλη, η Σακοράφα, ο Κουρουμπλής, ο Φωτόπουλος, η ομάδα του Τσοχατζόπουλου» είπε ο κ. Γεωργιάδης.

Υποστήριξε ακόμη ότι «τι είδους αριστερά είναι αυτή με τον Φωτόπουλο, πρώτη μούρη στο Καβούρι; Θέλει η κοινωνία Φωτόπουλο, ας πάρει Φωτόπουλο, αλλά να μην γκρινιάζει ότι θα μπούμε στην ίδια χαβούζα που ήμασταν πριν».

Αναφερόμενος στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ, τόνισε ότι η οικονομία δεν προχωρά με μία μονοπωλιακή εταιρία που έχει καταφέρει να έχει χρέη. «Όσοι ενδιαφέρονται για την εθνική κυριαρχία πρέπει να είναι σφόδρα υπέρ των ιδιωτικοποιήσεων» είπε ο κ. Γεωργιάδης σημειώνοντας όταν ένα κράτος έχει χρέη οι δανειστές επιβάλλουν όρους.
Keywords
Τυχαία Θέματα