Τι αποκαλυπτουν οι οικιακες βοηθοι ...

14:47 24/2/2014 - Πηγή: Fimotro
Τις ενδυματολογικές και διατροφικές συνήθειες του Κάρολου Παπούλια, του Αντώνη Σαμαρά και του Γιώργου Παπανδρέου, αποκάλυψε ο Παναγιώτης Ανταμς,...
ο ιδιοκτήτης γραφείου οικιακού προσωπικού των επωνύμων, ο οποίος έχει βοηθήσει με τις υπηρεσίες του πρωθυπουργούς, υπουργούς, βουλευτές, επιχειρηματίες και καλλιτέχνες.

Μιλώντας στον «Τύπο της Κυριακής», ο κ. Άνταμς είπε ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι ένας άνθρωπος απλός και
χωρίς απαιτήσεις ο οποίος του ζήτησε μια οικιακή βοηθό από την οποία απαιτούσε τρία μόνο πράγματα: τυπική καθαριότητα, μαγείρεμα και σιδέρωμα.

Ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, είναι σύμφωνα με τον κ. Άνταμς αρκετά απαιτητικός όσον αφορά στο ντύσιμό του.

«Καμιά φορά συμβουλεύεται την οικιακή του βοηθό η οποία είναι Ελληνίδα, σχετικά με το ποια γραβάτα να φορέσει ή ποιο πουκάμισο του πηγαίνει καλύτερα», είπε στην εφημερίδα, προσθέτοντας ότι ο κ. Σαμαράς έχει αδυναμία στα γεμιστά και στο παστίτσιο.

Από την άλλη πλευρά, ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου δίνει, σύμφωνα με τον κ. Άνταμς, μεγάλη σημασία στα ρούχα της γυμναστικής, ενώ έχει πολλές φόρμες.

Επίσης, ακούει ροκ μουσική, ενώ η κοπέλα που έχει στο σπίτι του είναι από την Ουκρανία και έχει πει στον κ. Άνταμς ότι του αρέσει πολύ να τρώει ψητό ψάρι, σούπες και βραστά.
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα