Τι αλλο θα ακουσουμε - o στυλιανιδης εκτιμα πως ο 64χρονος μεϊμαρακης θα εγγυηθει την... ανανεωση!!!

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΝΟΕΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΡΑΓΑΚΗ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ!!!
Ανοιχτά υπέρ του Βαγγέλη Μεϊμαράκη για την ηγεσία της ΝΔ τάσσεται ο πρώην βουλευτής Ευριπίδης Στυλιανίδης, μιλώντας στο "Πρακτορείο 104,9 FM" και στην εκπομπή "Δεύτερη Ανάγνωση" του Κώστα Μπλιάτκα...
"Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης μπορεί -επειδή βρίσκεται στην τελική ευθεία του πολιτικού του κύκλου- να εγγυηθεί με αξιοπιστία με σοβαρότητα και με κανόνες αργότερα, όταν θα συντελεστεί το έργο το οποίο θα έχει αναλάβει, όχι απλά την ανανέωση, αλλά την ποιοτική ανανέωση" αναφέρει χαρακτηριστικά
ο κ. Στυλιανίδης, ο οποίος επισημαίνει ότι η εκλογική διαδικασία θα έπρεπε να ήταν πιο σύντομη για να "μην δημιουργείται θεσμικό κενό ούτε αμφιβολία και αμφισβήτηση που μπορεί να προκαλέσει συγκρούσεις, τριβές, κλπ".Ο Ε. Στυλιανίδης διαφωνεί με την εκλογή ενός εκ των υπόλοιπων τριών υποψηφίων και εξηγεί τους λόγους, αναφερόμενος έμμεσα στον καθένα ξεχωριστά, χωρίς να τους κατονομάζει.
Όπως υπογραμμίζει, ο υποψήφιος της ΝΔ δεν μπορεί να εκφράζει μια ιδεολογική συνιστώσα νεοφιλελεύθερη, η οποία μπορεί να ικανοποιεί ενδεχομένως το μεταρρυθμιστικό οίστρο μιας οικονομικής αριστοκρατίας. Επίσης, υπογραμμίζει ότι η ΝΔ δεν μπορεί να εκφραστεί μέσα από έναν αντιμνημονιακό ακτιβισμό που πολλές φορές εκτρέπεται και σε λαϊκίστικο λόγο.
Σ.Σ. Fimotro : Τι άλλο θα ακούσουμε και θα διαβάσουμε με όλους τους τελειωμένους της ΝΔ που παίρνουν θέση υπέρ συγκεκριμένων υποψηφίων αιτιολογώντας την στάση τους με τόσο φαιδρά επιχειρήματα όπως αυτά του Στυλιανίδη; Έλεος!
Keywords
Τυχαία Θέματα