''θυμα του ακη τσοχατζοπουλου η ευφροσυνη λαμπροπουλου''...

09:24 19/9/2013 - Πηγή: Fimotro
«Θύμα» του Άκη Τσοχατζόπουλου παρουσίασε την λογίστρια Ευφροσύνη Λαμπροπούλου, κατά την αγόρευσή του ο συνήγορός της στη δίκη για τα εξοπλιστικά...
προγράμματα.
Ο Γιώργος Κροκίδας υποστήριξε πως η κατηγορουμένη χρησιμοποιήθηκε από τον Άκη Τσοχατζόπουλο και τον Νίκο Ζήγρα, προσθέτοντας πως δεν θα μπορούσε να γνωρίζει τις
δραστηριότητες του πρώην Υπουργού και τη διαχείριση του μαύρου χρήματος.
«Είναι άνανδρο να λένε κάποιοι ότι η Λαμπροπούλου ήξερε για τα «μαγειρέματα» του πρώην Υπουργού. Δε μπορούσε να γνωρίζει. Τι πιστεύετε δηλαδή; Ότι την καλούσε στο γραφείο του και της έλεγε: Άκου Φρόσω, πήρα σήμερα δέκα εκατ. ευρώ από την «ANTEY;» είπε ο συνήγορος της Ευφροσύνης Λαμπροπούλου, προσθέτοντας πως «η Ευφροσύνη Λαμπροπούλου χρησιμοποιήθηκε με τον πλέον ανάλγητο τρόπο από τον Άκη Τσοχατζόπουλο και τον Νικόλαο Ζήγρα, ανάλογα με τις ορέξεις του πρώην υπουργού».
Όπως τόνισε ο κ. Κροκίδας, η κατηγορουμένη λογίστρια δεν άνοιξε κανέναν λογαριασμό, δε διαχειρίστηκε μαύρο χρήμα και δεν συμμετείχε σε καμία αγοραπωλησία ακινήτου.
«Η Ευφροσύνη Λαμπροπούλου αισθάνεται συντριβή, έχει τύψεις για ό, τι έκανε και για ό,τι δεν μπόρεσε να κάνει απέναντι σε ένα σύμβολο, γιατί αυτό ήταν ο Τσοχατζόπουλος για αυτήν. Συγκάλυψε τον πρώην υπουργό, όχι όμως και την παράνομη περιουσία του» επισήμανε ο κ. Κροκίδας.
Πηγή : naftemporiki.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα