Θυμα χακερ ο τζορτζ μπους ο πρεσβυτερος

20:39 8/2/2013 - Πηγή: Fimotro

Τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ μεταξύ 1989 και 1993, Τζορτζ Χ. Μπους, έβαλε στο στόχαστρο άγνωστος χάκερ, στα χέρια του οποίου βρέθηκαν φωτογραφίες και ηλεκτρονική αλληλογραφία...
του βετεράνου Αμερικανού πολιτικού και της οικογένειάς του.

Φωτογραφία η οποία αναρτήθηκε στο διαδίκτυο δείχνει τον Μπους στο κρεβάτι του νοσοκομείου, όπου νοσηλεύθηκε πρόσφατα λόγω βρογχίτιδας.

Η ηλεκτρονική
αλληλογραφία η οποία υποκλάπηκε περιείχε μεταξύ άλλων διευθύνσεις αλλά και προσωπικές πληροφορίες για πολλά μέλη της οικογένειας Μπους.

Ήδη, σύμφωνα με εκπρόσωπο του πρώην Αμερικανού προέδρου, διεξάγεται έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη.
Σύμφωνα με τον ειδησεογραφικό ιστότοπο The Smoking Gun, τον οποίο επικαλείται το BBC, ο χάκερ παραβίασε τους λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και άλλων μελών της οικογένειας του ρεπουμπλικάνου πρώην προέδρου των ΗΠΑ.

Στην αλληλογραφία περιλαμβάνονται διάφορα μηνύματα έκφρασης ανησυχίας για την υγεία του Τζορτζ Χ. Μπους, μεταξύ αυτών και μήνυμα του Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα, το οποίο εστάλη από υπασπιστή του.

Στις φωτογραφίες οι οποίες υποκλάπηκαν εμφανίζεται και ο υιός του 88χρονου Μπους, Τζορτζ Γ. Μπους, ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος των ΗΠΑ μεταξύ του 2001 και του 2009.

Σε μία από αυτές, ο νεότερος κ. Μπους εμφανίζεται να ποζάρει δίπλα σε ομοίωμα του το οποίο έχει ζωγραφισμένο ένα ψεύτικο μουστάκι, ενώ σε άλλες εμφανίζεται να ζωγραφίζει.
Keywords
Τυχαία Θέματα