Θριλερ χωρις τελος με το μποινγκ της malaysia airlines

09:06 10/3/2014 - Πηγή: Fimotro
Με τα σενάρια για την τύχη του αγνοούμενου μπόινγκ των Μαλαισιανών Αερογραμμών να δίνουν και να παίρνουν, οι έρευνες για τον εντοπισμό του έχουν ξεκινήσει από νωρίς το πρωί με τη συμμετοχή τεσσάρων αεροσκαφών...
από το Βιετνάμ.
Θρίλερ χωρίς τέλος για το μπόινγκ της Malaysian Airlines
Τα βιετναμέζικα αεροσκάφη επιχείρησαν να διακριβώσουν την προέλευση αντικειμένων που θα μπορούσαν να είναι συντρίμμια του αεροσκάφους τα οποία είχε εντοπίσει χθες το βράδυ υδροπλάνο του Βιετνάμ σε απόσταση 80 χιλιομέτρων
από το βιετναμέζικο νησί Το Τσου.
«Το υδροπλάνο είχε τραβήξει φωτογραφία ενός αντικειμένου που θα μπορούσε να είναι το παράθυρο της εξόδου κινδύνου του αεροπλάνου. Ωστόσο, ήταν πολύ σκοτεινά εκείνη την ώρα και η φωτογραφία δεν ήταν πολύ καθαρή», δήλωσε στο Γερμανικό Πρακτορείο ο υπαρχηγός του γενικού επιτελείου στρατού του Βιετνάμ.
Ομάδα εμπειρογνωμόνων για να συμμετάσχουν στις έρευνες στέλνει σήμερα στην Κουάλα Λουμπούρ η Κίνα, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα.
Παράλληλα, ομάδα μαλαισιανών εμπειρογνωμόνων έλαβε σήμερα δείγματα από μία μεγάλη πετρελαιοκηλίδα που εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή κοντά στο βόρειο κρατίδιο Κελαντάν, για να διαπιστώσουν με εργαστηριακές εξετάσεις αν αυτή προέρχεται από το αγνοούμενο Μπόινγκ, μία διαδικασία που ωστόσο θα χρειαστεί περίπου δύο μέρες.
Όπως ανακοίνωσε αμερικανός αξιωματούχος του FBI, η υπηρεσία δεν έχει στείλει πράκτορές του στην Κουάλα Λουμπούρ, αλλά εκπρόσωποι από άλλες αμερικανικές υπηρεσίες -μεταξύ των οποίων και από την κατασκευάστρια εταιρεία του αεροσκάφους, την Boeing- αναμένεται να φθάσουν σήμερα στην πρωτεύουσα της Μαλαισίας.
Keywords
Αναζητήσεις
μποινγκ
Τυχαία Θέματα