Θεοδωρakhς προς κυβερνηση: τολμηστε να ζητησετε συγνωμη...

Να παραδεχθεί τα λάθη και τα προεκλογικά της ψέματα, να ζητήσει συγγνώμη ...
και να εξηγήσει στον λαό ότι ο δρόμος που το έταξε δεν υπήρχε και πως τα μέτρα είναι άδικα κάλεσε την κυβέρνηση ο Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας στη συζήτηση για το νομοσχέδιο για τα προαπαιτούμενα.

«Βγείτε τώρα και πείτε στα εξαπατημένα πλήθη ότι “Ναι δεν είχαμε κανένα σχέδιο” , “Ναι έπρεπε να είχαμε συμφωνήσει από την Άνοιξη”, Ναι δεν διαπραγματευτήκαμε, τίποτε το ουσιαστικό , μόνο λέξεις αλλάξαμε» είπε ο πρόεδρος του Ποταμιού, αναφερόμενος και στην παραίτηση του Γαβριήλ Σακελλαρίδη από το βουλευτικό αξίωμα.

«Εμείς
δεν λέμε καλά να πάθετε και καλά ξεμπερδέματα. Εμείς λέμε τολμήστε να ζητήσετε συγγνώμη. Πείτε επιτέλους την αλήθεια στον ελληνικό λαό. Ταπεινωθείτε όχι για να το χαρούμε εμείς -δεν θα το χαρούμε- αλλά για να καταλάβει ο εξαπατημένος λαός ότι δεν υπάρχει ο δρόμος που του υποσχεθήκατε εδώ που φτάσαμε. Το καλύτερο που μπορείτε να προσδοκάτε είναι να λέει ο κόσμος για σας «έκαναν λάθος και κάποια στιγμή το παραδέχτηκαν» τόνισε ο κ. Θεοδωράκης.

«Κάποιοι από εσάς κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ θα πρέπει να νιώθουν μεγάλη ντροπή. Δεν λέω για όλους γιατί την ευθύνη πάντα την έχουν αυτοί που χαράζουν την γραμμή. Αυτοί που δίνουν τις διαβεβαιώσεις. Αυτοί που ηγούνται. Και αυτοί σήμερα θα πρέπει να ντρέπονται» συνέχισε.

Αναφερόμενος μάλιστα και στον ειδικό φόρο στο κρασί ο επικεφαλής του Ποταμιού κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι με αυτόν τον τρόπο «θα διαλύσει τους παραγωγούς στη Σάμο, στην Κρήτη, στη Μακεδονία και στην Πελοπόννησο».

«Έχετε τόση άγνοια - και σε αυτό το θέμα - ή σας το επέβαλαν τα λόμπι των σκληρών ποτών του εξωτερικού; Έτσι θα συνεχίσετε; Άβουλοι και μοιραίοι;» αναρωτήθηκε ο κ. Θεοδωράκης.
Keywords
Τυχαία Θέματα