Θα βγαλει και φετος τη γραμμη των αφεντικων

23:04 3/9/2014 - Πηγή: Fimotro
ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΜΕ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΜΟ ΤΟ MEGA ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ
Πλήρης η επιβεβαίωση αυτών που γράφαμε στο Fimotro ένα μήνα πριν. Η Σαράφογλου θα είναι η κεντρική παρουσιάστρια με τον Πρετεντέρη ΜΟΝΑΔΙΚΟ σχολιαστή στο δελτίο του Mega.
Την άποψή μας για την Σαράφογλου την...
έχουμε γράψει. Είναι νέα, συμπαθητική
και ελπιδοφόρα, αλλά σε καμία περίπτωση ΔΕΝ έχει το κύρος της Τρέμη. Αυτό όμως είναι ένα ζήτημα που δεν μας αφορά. Αφορά τα εσωτερικά θέματα του Mega.
Το παιχνίδι τηλεθέασης και πολιτικής επιρροής για το Μεγάλο Κανάλι θα παιχτεί στη θέση του σχολιαστή. Τον ρόλο αυτόν θα κληθεί να παίξει ο Γιάννης Πρετεντέρης. Μόνο που στη νέα τηλεοπτική σεζόν δεν θα έχει αντίλογο από τον Τσίμα. Αυτό σημαίνει ότι θα περνάει η γραμμή των αφεντικών χωρίς να υπάρχει η αντίθετη άποψη έστω και για λόγους ισορροπιών ή ακόμα και εντυπώσεων.
Με δεδομένο λοιπόν ότι τα δυο κυβερνητικά κόμματα θα φθείρονται συνεχώς και η αγανάκτηση του κόσμου θα χτυπήσει κόκκινο, το ζητούμενο είναι πως θα μπορέσει το Mega να πιάσει τον σφυγμό της κοινωνίας για να το παρακαλουθήσουν οι τηλεθεατές. Για να το γράψουμε πιο απλά. Ότι και να κάνουν, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, μας τελειώνουν οριστικά. Η κοινωνία έχει σιχαθεί και τα δυο κόμματα της κυβέρνησης Σαμαρά. Το ερώτημα λοιπόν είναι εάν θα παραμείνει το Mega υποστηρικτής μιας πολιτικής που δεν θα συγκεντρώνει ούτε το 25% του συνολικού εκλογικού σώματος.
Υ.Γ. Το Mega, βάση των όσων αποφάσισαν στο Δ.Σ. οι μεγαλομέτοχοι του καναλιού, θα πρέπει να απολύσει μέχρι τον Φεβρουάριο τουλάχιστον 70 εργαζομένους! Σε λίγες ημέρες αρχίζουν οι μαζικές απολύσεις. Αυτό όμως είναι θέμα που θα μας απασχολήσει τις προσεχείς ημέρες...
Fimotro
Keywords
Τυχαία Θέματα