''θα προσπαθησουμε να παραμεινουμε στη διοργανωση''...

Ρεαλιστής εμφανίστηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Μίτσελ Γκονζάλες, μετά την κλήρωση για τη φάση των «16» στο Τσάμπιονς Λιγκ, που φέρει αντίπαλο της ομάδας του τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ...

Μιλώντας στο συνδρομητικό «Novasports», ο Ισπανός προπονητής επισήμανε ότι «αυτό που θέλαμε είναι να συνεχίσουμε στη διοργάνωση. Είναι πολύ καλό που βρισκόμαστε εδώ, δεν έχουμε κάποια προτίμηση».
Ο Μίτσελ ρωτήθηκε για τις αναφορές του ισπανικού Τύπου, σύμφωνα με τις οποίες οι ομάδες της χώρας του που συμμετέχουν
στη διοργάνωση ήθελαν τον Ολυμπιακό για αντίπαλό τους.
«Εμείς θα αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο με τον οποίο κληρωθήκαμε, όπως και στη φάση των ομίλων. Με ταπεινότητα, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε στη διοργάνωση», απάντησε.
Όσο για τον φημισμένο αντίπαλό του; «Μας αρέσει που πηγαίνουμε να παίξουμε στο "Όλντ Τράφορντ". Η Γιουνάιτεντ είναι πολύ μεγάλη ομάδα, μια τεράστια ποδοσφαιρική δύναμη και θα είναι δύο δύσκολα παιχνίδια. Θα επαναλάβω αυτό που είχα πει και τον Αύγουστο, όταν όλοι είχαν δει τις ομάδες και κανείς δεν πίστευε ότι θα είμαστε εδώ. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε και να παραμείνουμε στη διοργάνωση».
Στη συνέχεια ο Μίτσελ αναφέρθηκε:
Στις κληρώσεις των ισπανικών συλλόγων: «Οι ομάδες της Μαδρίτης είναι τα ξεκάθαρα φαβορί και η Μπαρτσελόνα είναι στο 50-50. Η Μάντσεστερ Σίτι είναι μία ομάδα που πετυχαίνει πολλά γκολ στην έδρα της και η Μπαρτσελόνα έχει προβλήματα στην άμυνά της».
Στη δυναμική της ομάδας του: «Ο Ολυμπιακός είναι φέτος διαφορετική ομάδα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Δεν ξέρω αν πάω καλά, αλλά δεν φοβάμαι κανέναν αντίπαλο. Κανείς δεν μπορεί να μας αποκλείσει τις πιθανότητές μας, να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε και να ελπίζουμε πως μπορούμε να περάσουμε στην επόμενη φάση. Με όλο τον σεβασμό που έχουμε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θα προσπαθήσουμε να την αποκλείσουμε και να γίνουμε μία μέρα σαν τη Γιουνάιτεντ».
Στην ενδεχόμενη ενίσχυση του ρόστερ: «Έχουμε δύο μήνες για να προετοιμάσουμε κατάλληλα την ομάδα. Έχουμε μεγάλες φιλοδοξίες. Θα αντιμετωπίσουμε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όπως και τις υπόλοιπες ομάδες: με την ίδια ψυχή, θέληση και πάθος. Όσον αφορά την ενίσχυση, είμαστε ικανοποιημένοι με τους παίκτες που έχουμε αυτή τη στιγμή».
Στην πορεία της Μάντσεστερ χωρίς τον Άλεξ Φέργκιουσον: «Όταν ένας σύλλογος λειτουργεί τόσα χρόνια με έναν προπονητή, είναι φυσικό αυτό που έχει συμβεί στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Για να προσαρμοστεί ο νέος τεχνικός χρειάζεται να σκεφτεί το μέγεθος του συλλόγου και να δει τους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του. Σίγουρα, ο χρόνος που χρειάζεται ο Μόιες για να προσαρμοστεί δεν θα είναι το δικό μας κλειδί για να το εκμεταλλευτούμε».
Πηγή : naftemporiki;gr
Keywords
Τυχαία Θέματα