Θα ανακεφαλαιοποιηθουν ολες οι τραπεζες που δανειοδοτησαν εταιρειες του λαυρεντιαδη

15:30 4/11/2015 - Πηγή: Fimotro
Η DGCOM ΘΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ;
Κανονικά προχωρεί η ανακεφαλαιοποίηση της Attica Bank παρά τα όσα γράφονται δεξιά και αριστερά για δήθεν πρόβλημα που έχει επειδή...
δανειοδότησε επιχειρήσεις του καταδικασμένου Λαυρέντη Λαυρεντιάδη. Σύμφωνα με εκτιμήσεις τις αγορές, παρόμοιο πρόβλημα θα είχαν και οι άλλες τράπεζες που δανειοδότησαν
τις επιχειρήσεις του γνωστού επιχειρηματία με περισσότερα χρήματα που έφτασαν έως και το 1 δισ ευρώ. Να δούμε τι θα γίνει τελικά με την DGCom...
Σ.Σ. : η καλύτερη απάντηση σε όσα κατασκευάζουν και παραπλανούν κατ'εντολή και για ίδιον όφελος τα στοιχεία των άλλων τραπεζών είναι ενδεικτικά :
Eurobank Ergasias A.E

Εξαμηνιαία Οικονομική Έκθεση για την περίοδο από 1η Ιανουαρίου μέχρι 30η Ιουνίου 2015

Έκθεση Επισκόπησης Ενδιάμεσης Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης (PWC)

Σημειώνονται τα ακόλουθα :

Έμφαση Θέματος
Χωρίς να διατυπώνουμε επιφύλαξη στο συμπέρασμα μας, εφιστούμε την προσοχή σας στις σημειώσεις 2 και 6 της ενοποιημένης ενδιάμεσης συνοπτικής χρηματοοικονομικής πληροφόρησης, όπου γίνεται αναφορά στις υφιστάμενες οικονομικές συνθήκες στην Ελλάδα, στις επιπτώσεις των αυξημένων προβλέψεων για πιστωτικούς κινδύνους στα εποπτικά κεφάλαια του Ομίλου, στις προγραμματισμένεςενέργειες για την αποκατάσταση της κεφαλαιακής επάρκειας του Ομίλου, καθώς και στις ουσιώδεις αβεβαιότητες αναφορικά με το μακροοικονομικό περιβάλλον, την εξέλιξη των δημοσιονομικών μεγεθών και το πλαίσιο και διαδικασία της ανακεφαλαιοποίησης των ελληνικών τραπεζών.
Οι ουσιώδεις αυτές αβεβαιότητες δύναται να δημιουργήσουν σημαντική αμφιβολία για τη δυνατότητα του Ομίλου να συνεχίσει απρόσκοπτα την επιχειρηματική του δραστηριότητα.

Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε.

Εξαμηνιαία Οικονομική Έκθεση περιόδου από 1η Ιανουαρίου μέχρι 30 Ιουνίου 2015

Έκθεση Επισκόπησης Ενδιάμεσης Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης (Deloitte)

Σημειώνονται τα ακόλουθα :

Έμφαση θέματος
Εφιστούμε την προσοχή σας στη σημείωση 2.2 της ενδιάμεσης εξαμηνιαίας συνοπτικής χρηματοοικονομικής πληροφόρησης, όπου γίνεται αναφορά στις ουσιώδεις αβεβαιότητες που απορρέουν από τις υφιστάμενες οικονομικές συνθήκες στην Ελλάδα, στις επιπτώσεις των αυξημένων προβλέψεων για πιστωτικούς κινδύνους στα εποπτικά κεφάλαια του Ομίλου, στις προγραμματισμένες ενέργειες για την αποκατάσταση της κεφαλαιακής επάρκειας του Ομίλου καθώς και στις ουσιώδεις αβεβαιότητες αναφορικά με το μακροοικονομικό περιβάλλον, την εξέλιξη των δημοσιονομικών μεγεθών και το πλαίσιό της διαδικασίας ανακεφαλαιοποίησης των ελληνικών τραπεζών.
Οι ουσιώδεις αυτές αβεβαιότητες δύναται να δημιουργήσουν σημαντική αμφιβολία για τη δυνατότητα του Ομίλου να συνεχίσει απρόσκοπτα την επιχειρηματική του δραστηριότητα.

Alpha Bank Α.Ε.

Ενδιάμεσες οικονομικές καταστάσεις Ομίλου της 30.09.

Έκθεση Επισκόπησης Ενδιάμεσης Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης Ανεξάρτητων Ορκωτών Ελεγκτών (KPMG)

Σημειώνονται τα ακόλουθα :

Θέμα Έμφασης
Χωρίς να διατυπώνουμε επιφύλαξη στο συμπέρασμά μας, εφιστούμε την προσοχή σας στη σημείωση 1.2.1 της ενδιάμεσης συνοπτικής χρηματοοικονομικής πληροφόρησης, όπου γίνεται αναφορά στις υφιστάμενες οικονομικές συνθήκες στην Ελλάδα, στις επιπτώσεις των αυξημένων προβλέψεων για πιστωτικούς κινδύνους στα εποπτικά κεφάλαια της Τράπεζας, στις προγραμματισμένες ενέργειες για την αποκατάσταση της κεφαλαιακής επάρκειας της Τράπεζας, καθώς και στις ουσιώδεις αβεβαιότητες αναφορικά με το μακροοικονομικό περιβάλλον, την εξέλιξη των δημοσιονομικών μεγεθών και το πλαίσιο και διαδικασία της ανακεφαλαιοποίησης των ελληνικών τραπεζών.
Οι ουσιώδεις αυτές αβεβαιότητες ενδέχεται να δημιουργήσουν σημαντική αμφιβολία για τη δυνατότητα της Τράπεζας να συνεχίσει απρόσκοπτα την επιχειρηματική της δραστηριότητα.
Keywords
Τυχαία Θέματα