Τερματικα αποδοχης καρτων kai απο την cosmote...

20:16 30/6/2016 - Πηγή: Fimotro
Τη δυνατότητα να δέχονται πληρωμές μέσω πιστωτικών, χρεωστικών...
και προπληρωμένων καρτών, προσφέρει πλέον σε επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες και η Cosmote.

Η νέα υπηρεσία Cosmote POS, που έρχεται να ενισχύσει τις ολοκληρωμένες λύσεις Cosmote Business IT Solutions,
δίνει στις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες τη δυνατότητα να εξυπηρετούν καλύτερα τους πελάτες τους, ανταποκρινόμενοι στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς, καθώς παράλληλα αυξάνουν και την ανταγωνιστικότητά τους.

Πολύ σημαντικό είναι το γεγονός ότι οι επιχειρήσεις και οι επαγγελματίες μπορούν να συνεργαστούν με την τράπεζα που επιθυμούν και διατηρούν ήδη λογαριασμό. Επίσης, η υπηρεσία Cosmote POS απευθύνεται σε επιχειρήσεις και επαγγελματίες ανεξαρτήτως αν είναι ήδη συνδρομητές Cosmote.

Η νέα υπηρεσία παρέχεται σε συνεργασία με τη First Data (Hellas), κορυφαίο πάροχο παγκοσμίως στον τομέα της διευκόλυνσης εμπορικών συναλλαγών.

Οι επαγγελματίες μπορούν να επιλέξουν το οικονομικό πρόγραμμα Cosmote POS που τους ταιριάζει από 7,90 ευρώ τον μήνα, καθώς και την τερματική συσκευή που επιθυμούν ανάλογα με τις ανάγκες τους:

-Ενσύρματη, αν πρόκειται για επιχειρήσεις που διαθέτουν φυσικό κατάστημα και σταθερό σημείο εξυπηρέτησης πελατών.
-Ασύρματη με WiFi ή GPRS, για επιχειρήσεις που θέλουν να δέχονται πληρωμές στο σημείο που βρίσκονται οι πελάτες τους (όπως πρατήρια καυσίμων, εστιατόρια, καφετέριες).
-Mobile συσκευή, για επιχειρήσεις που θέλουν να εκτελούν συναλλαγές κυρίως εν κινήσει (όπως διανομείς, τεχνικοί, αυτοκινητιστές κ.ά.).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν το Cosmote POS εύκολα σε οποιοδήποτε κατάστημα Cosmote ή Γερμανός.
Keywords
Τυχαία Θέματα