Τελευταια νεα για το δολοφονο της παρου...

00:12 19/8/2012 - Πηγή: Fimotro
Η σύλληψη του 30χρονου έγινε στο Μοναστηράκι από πολυμελή ομάδα ανδρών της Αντιτρομοκρατικής που του πέρασαν χειροπέδες την ώρα που θα συναντούσε ομοϊδεάτες του. Οι Αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του, ...
μέσω του κινητού του τηλεφώνου.
Από το κινητό που είχαν βρει οι Αστυνομικές Αρχές στην Πάρο κατάφεραν να φτάσουν στον αριθμό του φερόμενου ως δράστη. Από τη στιγμή που ο δράστης έφτασε στην Αθήνα, πραγματοποίησε κλήσεις σε αριθμούς που ''
απασχολούν '' εδώ και καιρό την Αντιτρομοκρατική, αλλά και την ΕΥΠ, οπότε το τηλέφωνο του τέθηκε υπό στενή παρακολούθηση. Έτσι σήμερα τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μέχρι στιγμής ο 30χρονος δεν έχει ομολογήσει, αλλά ούτε και δίνει οποιαδήποτε άλλη πληροφορία για τη ληστεία και τον φόνο. Χαρακτηριστικό είναι ότι αρνείται να δώσει δείγμα DNA και αποτυπώματα.
Οι Αρχές κατάφεραν να ταυτοποιήσουν το DNA που βρέθηκε στο καπέλο του 30χρονου προσαχθέντα στον Αμπελά της Πάρου, με ορφανό DNA που είχε συλλεχθεί σε γιάφκα τρομοκρατικής οργάνωσης στο Αγρίνιο. Περισσότερα στοιχεία περιμένουν οι Αστυνομικοί να τους δώσει το κινητό που βρέθηκε πάνω του την ώρα της σύλληψης.
Αύριο το πρωί στις 10, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα. Χαρακτηριστικό είναι ότι θα ληφθούν όλα τα μέτρα που συνηθίζονται κατά τη μεταφορά ατόμων που εμπλέκονται με την τρομοκρατία.
Την ίδια ώρα σε εξέλιξη είναι και οι έρευνες για τον εντοπισμό και των υπολοίπων δραστών, ενώ πραγματοποιούνται και έφοδοι σε σπίτια υπόπτων.
Keywords
Τυχαία Θέματα