"tatoi club" στη βαρυμποπη απο τον μυτιληναιο (φωτο)

ENA ΚΟΣΜΗΜΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ...
Σίγουρα θα έχετε ακούσει για το, εκτός ελληνικής πραγματικότητας, Tatoi Club στη Βαρυμπόμπη το οποίο πρόσφατα άνοιξε τις πολυτελέστατες...
πύλες του για το εκλεκτό κοινό του και αναμφίβολα έχει κερδίσει τις εντυπώσεις ακόμα και των πιο απαιτητικών και κοσμογυρισμένων επισκεπτών του.

Το Tatoi Club,
έμπνευση και όραμα του κ. Γιάννη Μυτιληναίου, ήρθε να ταράξει τα λυμνάζοντα ύδατα του ελληνικού τένις, προσθέτοντας στο πολύπαθο άθλημα στη χώρα μας ένα πραγματικό διαμάντι ανεκτίμητης, κυριολεκτικά, αξίας στα βόρεια προάστεια της Αθήνας.

Κάθε γωνιά των εγκαταστάσεων, εσωτερικών και εξωτερικών, είναι προσεγμένη και μελετημένη στην λεπτομέρεια απευθυνόμενη, κυρίως, σε συνηθισμένους οφθαλμούς παρόμοιων έργων, βασικά του εξωτερικού καθώς μόνο εκεί συναντάς τέτοιες εγκαταστάσεις ενώ υπάρχουν ήδη και μαρτυρίες, από έμπειρους ανθρώπους που κάνουν λόγο για ένα κλαμπ που ούτε στο εξωτερικό δεν υπάρχει.

Το στοιχείο της φύσης είναι πολύ έντονο αφού το κλαμπ εκτείνεται στη δασώδη περιοχή της Βαρυμπόμπης, πλυμμηρισμένο από δέντρα και πολύ πράσινο.

Στο καθαρά τενιστικό κομμάτι, το κλαμπ αριθμεί 17 γήπεδα! 13 outdoor, 9 χώμα και τέσσερα hard cour (Decoturf) καθώς και τέσσερα indoor, δύο χώμα και δύο hard court. Παράλληλα υπάρχουν και τρία γήπεδα mini tennis, για τους μικρούς γόνους των οικογενειών που είναι μέλη.

Ως είθισται σε παρόμοια κλαμπς, οι παράπλευρες υπηρεσίες κινούνται σε επίσης υπερπολυτελείς ρυθμούς, με το εστιατόριο του κλαμπ να υπόσχεται μαγευτικά γαστρονομικά ταξίδια ενώ στο αριστοκρατικό lounge μπορείς να χαλαρώσεις αναπαυτικά στους πανάκριβους καναπέδες, απολαμβάνοντας ένα ακριβό κρασί και τη θέα του τζακιού, τις κρύες νύχτες. Συνολικά το κλαμπ διαθέτει έξι ξεχωριστικά μπαρς!

Παράλληλα, λειτουργεί υπερ-εξοπλισμένο γυμναστήριο, σπα, beaty bar, αίθουσα μπιλιάρδου και άλλοι πολλοί χώροι για να γεμίσετε τις ελεύθερες ώρες σας...
Για περισσότερες πληροφορίες και μόνο για τους αγγλομαθείς στο www.tatoiclub.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα