Τακτικισμος της κυβερνηση ή φοβοσ;

11:40 14/6/2016 - Πηγή: Fimotro
Πολύ μελάνι έχει χυθεί τις τελευταίες ήμερες από την εκδήλωση διαμαρτυρίας στην Πλατειά Συντάγματος από πλευράς κυβέρνησης. Τι τους φοβιζει; Η συμμέτοχη του λαού ή φοβούνται πτώση της παραπαίουσας...
κυβέρνησης όπου ανέλαβε την εξουσία μέσα από τεραστία ψέματα και φρούδες εξαγγελίες;
Για όσους το τελευταίο διάστημα, που στον πλανήτη «χαλάει ο κόσμος» με τραγικές ειδήσεις από τη Γαλλία, τις ΗΠΑ,
τη Συρία, την Ιαπωνία και αλλού, απορούσαν γιατί οι ελλείψεις χαρτιού και οι διαμαρτυρίες κατά της κυβέρνησης της Βενεζουέλας παρέμεναν σε πρώτο πλάνο για τα ελληνικά κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, η απάντηση ήρθε. Το «ευρωπαϊκό μέτωπο» καλεί στο Σύνταγμα τους πολίτες να διαμαρτυρηθούν κατά της κυβέρνησης.
Το σύνθημα «Παραιτηθείτε» από μόνο του δεν δίνει λύσεις, έκανε λόγο για «καταστροφική πολιτική της χειρότερης μεταπολιτευτικά κυβέρνησης που είχε η Ελλάδα». Οι πολίτες δεν δέχονται πια να υποβαθμίζεται καθημερινά η ζωή τους, να τους παραπλανούν με ψέματα και "αυταπάτες" και είναι λογικό και αναμενόμενο να αντιδρούν.
Όλοι στα σπίτια τους, απογοητευμένοι από το γεγονός της υπογραφής και του τρίτου μνημονίου, από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ!
ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ, είναι το σύνθημα πολιτών, που ετοιμάζονται να βγουν στις Πλατείες στις 15 του μηνός. Και το γεγονός αυτό, έχει προκαλέσει πολιτική ταραχή. Ο ΣΥΡΙΖΑ, μέσω του υπουργού Ν. Φίλη, βλέπει… στα όρια του Συντάγματος αυτές τις συγκεντρώσεις(!) και η ΑΥΓΗ στο σημερινό της πρωτοσέλιδο, μιλάει για …Κίνημα Κατσαρόλας . Προσπαθεί να «μπετονάρει» ανθρώπους που απομακρύνονται από τον ΣΥΡΙΖΑ, αισθάνονται απογοητευμένοι, όμως την ίδια ώρα δυσκολεύονται συνειδησιακά να ταυτιστούν με αυτούς που κατά πάσα πιθανότητα καταψήφισαν το προηγούμενο διάστημα. Μια διοργάνωση που κάνει την παρθενική της εμφάνιση σε μια συγκυρία που οι βουλευτές και υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ γίνονται δεκτοί στις δημόσιες εμφανίσεις τους με το σήμα της ανοιχτής παλάμης και τους χαιρετισμούς “κλέφτες”, “απατεώνες”, “λαμόγια” και πολλά άλλα ευρηματικά
Η κυβέρνηση πιστεύει πως πίσω από την διοργάνωση είναι πλούσιοι και βολεμένοι, οι κατ΄ εξοχήν ψηφοφόροι του ΝΑΙ στην Ευρώπη, οι οποίοι σύμφωνα με τον Κυρίτση θα πρέπει να οδηγηθούν στην πυρά και να γίνει δήμευση της περιουσίας τους υπέρ των 3.000 δημοσίων υπαλλήλων με πλαστά πτυχία τους οποίους επιχειρεί να κρατήσει στο Δημόσιο η κυβέρνηση τιμώντας τους για το ήθος τους.
Συνάντηση μόνον για όσους θέλουν να ξυπνήσουν από τον λήθαργο και να αντιμετωπίσουν την βίαιη πραγματικότητα των όσων ζούμε!
Για τους υπόλοιπους καθίστε βολικά στο καναπέ ή το κρεβάτι και συνεχίστε τον ύπνο…
Οι Γκέμπελς του Μαξίμου πανικόβλητοι από την μαζική απήχηση της εκδήλωσης στο Σύνταγμα ξεκίνησαν τη γνωστή προπαγάνδα (πιο προβλέψιμος πεθαίνεις) περί πλουσίων και βολεμένων. Ας τους ενημερώσει κάποιος ότι ουδείς εκ των διοργανωτών του event μετέχει σε off shore ούτε έκρυψε εκατομμύρια από το πόθεν έσχες του, ασφαλισμένα σε μητροπόλεις του καπιταλισμού. Αυτά τα κάνουν οι υπουργοί τους.
«Η ετερόκλητη συμμαχία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛΛ. πρέπει να φύγει το γρηγορότερο από την εξουσία αν θέλουμε να βαδίσουμε τον δρόμο της ανάπτυξης. Όσο μένουν, τόσο μεγαλύτερη ζημιά κάνουν στην κοινωνία. Ζητάμε και θα συνεχίσουμε να ζητάμε εκλογές γιατί είναι η μόνη λύση για το αδιέξοδο της χώρας».
Και από άλλη έχεις την απεργία των Μ.Μ.Μ η οποία με τον τρόπο της στηρίζει την στάση της κυβέρνησης και αυτό δημιουργεί τεράστιες απορίες στο κοινωνικό σύνολο για την στάση τους.
Φυσικά δεν είναι πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Σε κάθε απεργία της ΓΣΕΕ οι εργαζόμενοι της ΣΤΑΣΥ ήταν απέναντι στην απεργία για να μην υπάρχει μαζική προσέλευση στην κάθε κινητοποίηση.
Ο Ελληνικός λαός δεν αντέχει άλλα μέτρα.
Είναι ένα μήνυμα που απευθύνεται όχι μόνο στους κυβερνώντες άλλα και στους επόμενους που θα κυβερνήσουν την πολύπαθη χώρα μας.
Γιώργος Δ. Χριστακόπουλος
Keywords
Τυχαία Θέματα