Τα πιο ερωτικα πανεπιστημια της βρετανιας...

15:27 29/5/2013 - Πηγή: Fimotro
Το πιο ερωτικό πανεπιστήμιο στη χώρα του Ντέιβιντ Κάμερον είναι το Ρόχαμπτον στο νοτιοδυτικό Λονδίνο.
Σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη μέσω Διαδικτύου ...
σε δείγμα 6.653 φοιτητών, οι φοιτητές του Ροχαμπτον είναι οι πιο ερωτιάρηδες στη Βρετανία.
Όπως αναφέρει η βρετανική ταμπλόιντ «Daily Mail», οι φοιτητές του πανεπιστημίου αυτού είναι πολύ άτακτοι στην ερωτική τους ζωή καθώς κατά τη διάρκεια των σπουδών τους, θα συνερευθούν ερωτικά, κατά μέσο όρο, με 6, 3 συντρόφους.
Τα Πανεπιστήμια της Οξφόρδης και του Κέιμπριτζ τρώνε τη... σκόνη του Ρόχαμπτον. Με βάση τα πορίσματα της έρευνας, το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης καταλαμβάνει την 33η θέση καθώς οι φοιτητές του έχουν κατά την διάρκεια των σπουδών τους 4,1 ερωτικούς συντρόφους.
Το Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ έρχεται στην 44η θέση με 3,9 ερωτικούς συντρόφους.
Δεύτερο στη λίστα με τα πιο ερωτικά πανεπιστήμια της Βρετανίας έρχεται το «Liverpool Hope» με τους φοιτητές του να έχουν 6 ερωτικούς συντρόφους κατά μέσο όρο στη διάρκεια των σπουδών τους. Aκολουθούν το Πανεπιστήμιο Dundee με 5,55 ερωτικούς συντρόφους και το Edge Hill με 5,53.
Αυτό που επισημαίνεται στην έρευνα είναι η εκτίναξη του Πανεπιστημίου Ρόχαμπτον μέσα σ΄ένα χρόνο: από την 99η θέση που ήταν πέρυσι στη λίστα, φέτος κατέλαβε τα πρωτεία. Μία εξήγηση είναι ότι τον τελευταίο χρόνο , σ΄έναν άνδρα αντιστοιχούν τρεις γυναίκες.
Στο Πανεπιστήμιο Salford οι φοιτητές αποδεικνύονται... σκληρά εργαζόμενοι καθώς έρχονται τελευταίοι στη λίστα με μόλις 1,3 συντρόφους κατά την διάρκεια των σπουδών τους.
Ο ιστότοπος «studentbeans.com» διενήργησε την έρευνα μεταξύ 21 Απριλίου και 1η Μαίου.
Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα της έρευνας, ο Ολιβερ Μπραν, διευθυντής του βρετανικού ιστότοπου, δήλωσε στην βρετανική ταμπλόιντ: «Στο Πανεπιστήμιο οι νέοι άνθρωποι έχουν την ελευθερία να εξερευνήσουν, να βιώσουν νέα πράγματα και να αυτοεκφραστούν και αυτό συμπεριλαμβάνει σεξ και ερωτικές σχέσεις».
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα