Τα πειραματα του συριζα και ο «μανωλιος», με 46 κυβερνητικα μελη!!!

13:17 23/9/2015 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
Με ρωτούν πολλοί φίλοι, αλλά και συνάδελφοι μέσων, γιατί πήγαμε σε εκλογές, αφού η σύνθεση της νέας κυβέρνησης παρέμεινε η ίδια. Την ίδια απορία έχω και εγώ. Και ρωτάει...
κανείς καλόπιστα. Άλλαξε κάτι; Γιατί έγιναν οι εκλογές; Ναι!!!

Οι εκλογές έγιναν για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ, όπως παραδέχτηκε προσερχόμενος στην
ορκωμοσία και ο κ. Φλαμπουράρης: Βγάλαμε τη «θηλιά» από το λαιμό μας είπε! Εννοώντας σαφέστατα, ΛΑ.Ε, Κωνσταντοπούλου-Λαφαζάνη. Ξέχασε όμως ότι μέσα στους 145 βουλευτές, υπάρχουν και οι 53, που πολλοί ψήφισαν στο τελευταίο μνημόνιο «παρών». Υπάρχει λοιπόν κάποια εγγύηση ότι δεν θα έχουμε σύντομα, μια νέα διαφωνία και διάσπαση;

Ο Αλέξης Τσίπρας πειραματίζεται και απορώ πως δεν το κατάλαβε ο Έλληνας ψηφοφόρος. Και να εξηγούμε: Στην προηγούμενη σύνθεση της κυβέρνησης, δημιούργησε υπερυπουργεία, τα οποία στην πορεία φάνηκε ότι δεν λειτούργησαν. Τώρα στη νέα σύνθεση τα διάλυσε, και έκανε 5 νέα για να βολέψει διαφωνούντες. Είχε υποσχεθεί μικρό και ευέλικτο κυβερνητικό σχήμα και έκανε το αντίθετο. 46 μέλη που δεν υπάρχουν ούτε σε κυβερνήσεις των ΗΠΑ η ευρωπαϊκών χωρών.

Δεν θα μείνω στην ορκωμοσία και πως την είδε ο Ελληνικός λαός, άλλοι να ορκίζονται θρησκευτικά, άλλοι πολιτικά. Εγώ εκείνο που θα ήθελα να δω είναι τον κύριο Φίλη, υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, να στέκεται στην εξέδρα των επισήμων μπροστά σε μαθητικές παρελάσεις ή να επισκέπτεται το Άγιο Όρος, παρέα με μοναχούς. Ακόμη να συμμετέχει σε λιτανεία εικόνων ή να πηγαίνει στα Ιεροσόλυμα για την παραλαβή του «Αγίου φωτός» η να το υποδέχεται στο αεροδρόμιο.

Δυστυχώς σε μια από τις πιο δύσκολες περιόδους στην ιστορία της χώρας, που έχει καταρρεύσει, κοινωνικά, πολιτικά και οικονομικά, από λάθη του παρελθόντος, ο λαός εμπιστεύθηκε την διακυβέρνηση της χώρας για δεύτερη φορά σε έναν «παραμυθά». Πολύ γρήγορα φαίνεται ότι οι ψηφοφόροι έχασαν τη μνήμη τους. Ας ευχηθούμε το παραμύθι να εκπληρώσει τις επιθυμίες τους!

Μια οικουμενική κυβέρνηση, με παρουσία όλων των δυνάμεων ευρωπαϊκού προσανατολισμού θα ήταν το ιδεώδες. Αυτό δεν κατέστη δυνατόν.

Έτσι η Ελλάδα τείνει να γίνει: «Ελλάς Ελλήνων ορθοδόξων, αριστερών-κομουνιστών» για να παραφράσω, ένα σύνθημα της επταετίας!!! Πολύ σύντομα θα αρχίσουν να βαράνε «νταούλια και ζουρνάδες μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ». Το θέμα είναι ποιοι θα χορεύουν.

Οι δανειστές μας, ο Ελληνικός λαός ή το κυβερνητικό σχήμα, με τους πειραματισμούς του στις πλάτες του Ελληνικού λαού; Όπως και να έχουν τα πράγματα πάλι τα «βατράχια» θα την πληρώσουν, που συνθέτουν την εξαθλιωμένη κοινωνία μας! Ας πρόσεχαν τα βατράχια!!!
Keywords
Τυχαία Θέματα